התשובה: "למה לא?"

scalla

New member
אני מניח שקרינה...

יש סיבה לשם? ויש סיבה למראה הקליפארטי?

leshemAmit

New member
קראתי אותי בטון הלא נכון...

בכל מקרה, אני בטח לא כעסתי.

leshemAmit

New member
פריהנד MX

לקח חצי שעה לא כולל הפסקות ישיבה על הדשא והפסקת ארטיק (מלון עם סוכריות לבנות קטנות) לא הייתי סגור על עצמי איך אני רוצה אותו בסוף, ברגע שסיימתי עם המשחקים לקח כמה דקות לעשות אותו. בכל מקרה, הביא לי הרבה רעיונות נחמדים שאפשר לפתח מהסגנון הקונסטרוקטיבי הזה.

אסף 212

New member
באמת יש לזה פוטנציאל :)

מעניין איך תראה דמות שבנויה אך ורק מהצללות כאלה. לדעתי אתה צריך לפתח את זה יותר גם מכיוון של עיצוב גרפי. מחכה לראות התקדמות :)

leshemAmit

New member
דווקא דמויות כאלה יש הרבה

הקומיקס של sin city לדוגמא. אני יותר אוהב את הפוטנציאל שיש לזה בתיאור מבנים קונסטרוקטיביים, יצירת מרקמים שבייחד יכולים לתאר מבנים ומכונות וכו'.

leshemAmit

New member
זאת חתימה/איקון

לא אהבתי כל כך לתקוע אותה צמוד וכל כך בולט שם. אבל אתה יודע איך זה באינטרנט...

leshemAmit

New member
שמוצאים דברים שלך באתרים של אחרים

אז שלפחות יהיה סימן של מי זה. בלי לדבר על כאלה שטוענים שהם עשו דברים של אחרים.

leshemAmit

New member
לי לא

אבל מכיר אנשים שכן וגם יצא לי לראות עבודות שלהם במקומות אחרים. לרוב הם אחרכך כותבים את השם שלהם בווטרמארק לאורך הציור, אני מסתפק כבר עכשיו בלוגו וזהו. ככה שלפחות יהיה לי "פרסום" מסויים מזה.

scalla

New member
אולי בגלל ש90% מהציורים שלי הם...

על נייר אז לא מנסים לגנוב כרדיט (בסופו של דבר אין להם את המקור). רק מה שאני לא מבין זה מה יוצא להם מזה?! זה לא שהם יכולים להשיג עבודה עם זה בלי שייפטרו אותם תוך שבוע כי יראו שהם לא ברמה.

leshemAmit

New member
באמת אין לי מושג מה מניע אנשים כאלה

רובם סתם משתמשים בזה בשביל לקשט את הבלוגים והאתרים שלהם, וזה גם נחשב לגנבה אבל מילא. באינטרנט יש קצת זילזול בזכויות יוצרים באופן כללי או אפילו את המעט של לתת קרדיט, אז אני עושה חתימה כדי לשייך את זה אלי. יש גם כאלה שרושמים כתובת של האתר שלהם בציור כדי שבטוח יגיעו אליהם אם מתעקשים. אבל היו מקרים שאלה ש"משאילים" גם טוענים שזה שלהם. במקרה של אנשים כאלה... פשוט לרחם.

j i m m y

New member
מי שרוצה, לא אכפת לו שיהיה כתוב

זה מה שלא יהיה כתוב על זה

למעלה