התשדירים היום

hungry penguin

New member
התשדירים היום

הפתיעו לטובה: * דוד מגן - שלא עשה מעצמו צחוק כמו שציפיתי. * המשופם - קטע פתיחה איכותי על הצביעות של תומכי התקציב ותעמולה יעילה (למרות שהאיש דופק את המדינה לדעתי). * אגודת ישראל - ראו שהם לא ש"ס * חירות - קליינר אידיוט, אבל אהבתי את ה"נכניס בהם עם מטוסים". איכזבו: * ישראל אחרת - חסרה לי האצבע המשולשת. * האיחוד הלאומי - מפלגה אידאליסטית ופרקטית... למה התשדיר נראה כאילו הוא משנות השבעים? * עלה ירוק - לא ראו שם כלום. * ש"ס - בלי דרעי זה לא אותו הדבר. והקריינות של הרב משעשעת וכלום יותר. * אהבת ישראל - זו לא המפלגה שהיתה אמורה לקחת לש"ס 5 מדנדטים? צפוי אבל חזק: * מרץ - יודעים לעשות תעמולה מאסיבית כמו שרק בולשיביקים יודעים. * שינוי - עם הבר של שינוי שבועט בבר של ש"ס וגם עם התשדיר להורדת המיסים. * הליכוד - קצת נדוש פיתוח הדמות של שרון, אבל הירידות על מצנע היו אחלה. צפוי ובינוני: * מפד"ל - קטע חביב עם הנרות הנכבים, אבל איתם הטבמל עדיין מרתיע. * חד"ש-תע"ל - אממ... לא באמת התרכזתי. צפוי וחלש: * הירוקים - לא ראו שם כלום, אבל זה לא שציפינו למשהו. * העבודה - סבא לנין מדבר על מצנע גיבור המלחמה. חלש מאוד. * ישראל בעליה - הוא ממש צריך לעבוד על המבטא, וגם לא היה שם שום מסר. * ל.ה.ב.ה - לא הבנתי מה זה. פנתרים שחורים או משהו? חסרו לי: * זכויות הגבר במשפחה * צומת החדשה

איפה הימים

בהם היינו מחכים בקוצר רוח ליום התשדירים הראשון. מתכנסים כל המשפחה מול הטלביזיה וצופים באדיקות של אוהדי כדורגל בקבוצה של מחל מכסחת את הצורה לקבוצה של אמת. חוטפים קריזות וחווים נחת רוח לסירוגין. כל זה נעלם לצערי. הסממן הכי טוב לכך הוא הג´ינגל של הליכוד- הגרוע מאז ומתמיד. פעם היו מארשים שהיית שומע אותם ומיד יוצא אחוז התלהבות לשטח, היום השיר לא נותן לי אפילו מוטיבציה לקום מהכורסה. בקיצור: איפה הרעל?

למעלה