התרת חוזה

אביטל179

New member
התרת חוזה

השתחררתי והייתי חתום על ציוד צבאי במטבח כמו סכינים כפות ומזלגות של חדר אוכל האם הייתי אמור להחזיר את הציוד כי לא הודיעו לי על זה כלום ויש לי חששות שבכוונה גרמו לי שלא ירצה להישאר בצבא ולעשות התרת חוזה על מנת שאשאר בחובות? האם יש מצב כזה שאחרי השחרור יכלים להגיד לי שיש לי חוב או משהו?
ולמה אם כל הבלגאן שלא רצו אותי לא העזיבו אותי ובמקום עשו הכל על מנת שלא ירצה להישאר בצבא ולצאת על יוזמתי?

תשובה

קודם כל, הניסוח שלך לא ברור בכלל, נראה שאתה מנסה לשאול את עצמך את השאלה ואנשים שאין להם מושג מי אתה ומה הסיפור שלך (מה השורה האחרונה אומרת בכלל?)
&nbsp
בכל מקרה, מדובר בציוד ב' שאתה חתום כנראה מול רס"ר המטבח או משהו כזה. אם בטופס טיולים לא זיכו אותך על זה, ואתה עכשיו אזרח - זו בעיה שלהם ואין להם שום דבר להגיד לך. מי שאמור להשפט על זה זה מי שלא זיכה אותך בטופס טיולים.
&nbsp
בהצלחה באזרחות

אין הבדל בצבא אם אתה מתיר חוזה או הצבא מתיר.

בכל מקרה תקבל פיצויים במקרה ששירצצ יותר מ23חודשים בקבע. כמו כן מזלגות וסכיינים זה פריטים שהם נצרך ולכן אין סיבה שיהיה לך חוב עליהם. תפנה לקצין לוגיסטיקה שלך שיעשה לך צריכה וזה ירד לך מהמלאי. בהצלחה

אביטל179

New member
תודה על התשובה ולגבי החוזה

מה ההבדל בין התרת חוזה לסיום חוזה רגיל?
מה הזכויות שאני מאבד ברגע שהפרתי או עשו לי הפרה?
ומה זה צריכה?

אין הבדל בין התרת חוזה מצידך או מצד הצבא.

הדוני הוא שבמקרה שהתרת חוזה ושילמו לך כסף כמו הבראה או נקודות וכדו . מדובר בפריטים אשר מתכלים ונהרסים ונאבדים ולכן פשוט מבקשים שיישו להם צריכה. הקצין לוגיסטיקה שלך יודע מזה.

למעלה