התרשמות שנייה

ברק ע

New member
התרשמות שנייה

לאחר התרשמותי הראשונה והנחפזת שיניתי את דעתי (אולי בגלל שהתוצאה לא משתנה ממחצית למחצית כבר) כנראה פשוט לא התרגלתי למשחק בהתחלה... דרך אגב , ראיינו כבר מישהו ממכם בנוגע לשחקן או בכלל??? מעניין אם שינו את זה...

קיר קמט

New member
אין בדמו

PRAISE לשחקנים וכאלה. היה כתוב בקובץ הרידמי. (שכנראה שאנשים כאן לא קראו אם הם ניסו לבטל פרינדלי'ז.)

The WizardMan

New member
שלחתי סקאוט אחרי רונאלדיניו ...

ואז העיתונות יצאה בהצהרה שאני מעוניין בו ואז הייתה לי אפשרות להגיב לזה (לאשר,להכחיש, או להגיד שלטענה אין בסיס) ויש המלצה של העוזר מאמן שממליץ לך מה לענות ... דרך אגב ... איכזב אותי שהדוחות של המאמנים על השחקנים נשארו אותו דבר ... ציפיתי שיוסיפו עוד דברים.

costaet

New member
גם לי זה קרה

שלחתי סקאוטים על יאקובו וישר פירסמו בעיתונות על זה שאני מעוניין בו וגם היו ראיונות שלו שהו הצהיר שהוא ממש ישמח לשחק במנצסטר.

dylan

New member
אגב יעקובו

איך זה שהוא עדיין במכבי חיפה?? ההעברות של פאולר לסיטי ורביבו לגלאטא מעודכנות.. מישהו יודע אם זה ככה גם בגרסה המלאה? שיחקתי שני משחקים סה"כ (בקבוצות שונות) ולא ממש בדקתי את כל האופציות במשחק אבל מהמעט שראיתי אני די מרוצה (חוץ מבעיית האיטיות שכבר הוזכרה פה..) אבל כבר מחקתי אותו, אני מעדיף לחכות משחק המלא.. אה, ועוד משהו טוב שהחזירו זה שאפשר לצאת מהמשחק גם בלי לשמור.

costaet

New member
הרבה מידי גולם נפסלים

שיחקתי כבר יותר מ30 משחקים CM4 ופסלו לי בערך 15-18 גולים בטענת נבדל. גם אצלכם זה ככה? כמעט כולם באמת היו בנבדל אבל זה לא נורמלי!!! במשחק האחרון היו שלוש גולים שנפסלו, כל הפסילות מוצדקות אבל זה לא קורה בכדורגל אמיתי!!! לפחות לא כל כך הרבה

Shir17

New member
לפי si

תיקנו את זה בגירסה המלאה. הקטע של כל הבאגים זה כי הדמו נסגר לפני חודש כבר, רק כדי להוציא אותו בזמן. זה רק דמו בטא , הדמו המלא , ה-"מוזהב", ייצא עוד איזה שבועיים ואז נוכל לראות את הגירסא הסופית של המשחק. אני מציע לא לגבש דעה עד אז!

costaet

New member
דוקא אני אחד מהיחידים שמנסים להגן

על הגירסה הזאת. הרוב פה מתפוצצים מעצבים. אני יודע שהם תקנו את כל הבאגים כבר אבל השאלה האם זה באג? יכול להיות צרוף מקרים נדיר? זה למה אני שואל

SkateBoy

New member
גם אצלי זה ככה...

גם אצלי יש מלא גולים שנפסלים בטענת נבדל...באמת מעצבן נורא...

למעלה