התרשמות ממעון

אמיתמי

New member
התרשמות ממעון

בילינו שעתיים היום במעון ליד הבית. בזמן שלפני ארוחת הצהרים והשינה. היינו עם התינוקות הקטנים, אלו שאוכלים מטרנה ורסק (נועה בת שנה כמעט אבל עדיין ברסקים) הילדים כאלה שקטים ולא חופשיים מספיק, אולי היו עייפים. הגדולים יותר היו בחוץ ולא לגמרי התרשמתי. אחר כך המטפלת של הקטנים התחילה להכין בקבוקים אחד אחד , חלק מן הילדים קיבלו ביד ושכבו איתם ותינוקת אחת הואכלה ביד. הגדולים נכנסו ואכלו אוכל מוצק. במקביל את הקטנים שמו במיטות. מי שבכה , נאמר לו לישון. איך שהוא ילדים נרדמו. קטנטונת אחת בכתה ונוענעה במיטה בנמרצות. ממה שהתרשמתי, המטפלות מדברות הרבה בינהן ומעל הראש של הילדים. לא מדברים עם הילדים ולא מקשיבים להם.לא הופתעתי כי הכינו אותי מראש שככה זה במעון. אבל האם כך זה, או שזה כך בשכונה שלנו? הקטנה שלי רגילה להמון יחס, לא רק בהאכלה ובהשכבה לישון, אלא בדיבור , משחק משותף. בטוחה שהיא תתרגל, אבל למה? לא חבל על ההתפתחות שלה. איך זה במעונות של הקטנים שלכן?

אמיתמי

New member
רוצה לשמוע את דעתכן

אביטלתל

New member
לחפש מקום אחר

לא לחשוב אפילו על לשים אותה שם כן, יש מקומות טובים, עם מטפלות שלא משכיבות ככה לישון, שמדברות בכבוד אל הילדים, שמתייחסות בחום ובאהבה.

תאירעות

New member
מסכימה עם אביטלתל המקום ממש

לא נשמע לי. והכי חשוב,עזבי את הדעות שלנו,נראה לך שהיית מרוצה לו הבן שלך היה שם?

אמיתמי

New member
ממש לא

רק שאני מנסה לברר האם זה המצב במסגרות ואם כן אז להשאר איתה בבית או שזה משהו נקודתי.

אביטלתל

New member
לא בדיוק נקודתי

בכל מסגרת את תמצאי בעיות ויש למרבה הצער עוד מקומות עם יחס כמו שתיארת, ברמה כזו או אחרת חלקן כמו שתיארת, חלקן בעיות בטיחותיות ועוד כל מיני דברים אבל ככל שתראי יותר מקומות תוכלי להגדיר לעצמך מה את בדיוק רוצה ומהם הדברים שהכי חשובים לך

אמיתמי

New member
../images/Emo207.gif אז מישהי מכירה מסגרת בי-ם

מעון או משפחתון מומלץ באזור דרום מזרח העיר?

כרמיון

New member
זה לא נכון ש"ככה זה במעון"

יש מעונות שבהם כן מדברים עם הילדים ומקשיבים להם. במעון שהילד שלי נמצא בו אני תמיד מרגישה שהמטפלות מצליחות לתת לו יחס אישי וחם - למרות ריבוי הילדים במקום. איך הן עושות את זה? כנראה כי הן מטפלות טובות שיודעות את עבודתן, אוהבות את הילדים ויודעות גם לעבוד בצוות.. אני לא יכולה לצערי לעזור לך עם המלצה לגבי ירושלים כי אני לא מכירה את המעונות באיזור, אבל אני כן יכולה להמליץ: אל תקבלי כמובן מאליו מעון אדיש ומנוכר. אפשר להגיע למשהו טוב מזה.

lilend

New member
תמשיכי לחפש, יש מקומות נפלאים

ויש מטפלות וגננות שרואות סוג של שליחות בעבודה שלהן. ישנם בהחלט מעונות וגנים נפלאים לילדים.

למעלה