התרשמות מחירים

הילה דו

New member
התרשמות מחירים

היינו אתמול בחנות גדולה (לא יודעת אם מותר לכתוב איזה, כי אני רוצה לפרט מחירים), ודי לדעת עם מה לבוא פחות או יותר למשא ומתן עם קבלן המפתח. אני אשמח לשמוע את דעתכם - האם אלה מחירים הגיוניים למוצרים איכותיים? (ללא מע"מ) אסלה (כולל הכל) 2000 כיור אמבטיה 1000 ריצוף פנים 100 ריצוף חוץ 100 טוש 2000 ברז אמבטיה 1000 אמבטיה 2000 חיפוי אמבטיה 200 (?) דלתות פנים 1000 דלת כניסה 10,000

fireman

New member
חקל מהמחירים שציינת לטעמי

יקרים להחריד... אבל אולי לא, כי לא ציינת מה המפרט של כל פריט. נניח אסלה....אם זו אסלת חרסה רגילה עם מיכל ומושבים 2000 ש"ח זה המון אם זו אסלה תלויה עם כל המנגנון זה עדיין קצת יקר אבל ריאלי טוש...2000 ש"ח? איזה טוש? רק הראש מקלחת? אינטרפוץ? אגנית? דלתות זכוכית? על חלק מהדברים מה שכתבת משול ל"אוטו - 30000 ש"ח" איזה אוטו? איזה שנה? איזה תוספות?......

אילו דלתות פנים ואילו דלתות כניסה ?

דלת פנימית מעץ ו/או פורנירים למיניהם יכולה לעלות מ - 500 עד 4000 ש"ח. דלת פנימית דקורטיבית ממתכת עולה בין 1200 ש"ח ל - 1500 ש"ח. לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. דלת כניסה ב- 10000 ש"ח ? האם היא דו כנפית ? מה היא מכילה ? מה המפרט שלה ? יש תמונה ו/או כתובת אינטרנט שניתן לראות אותה ? לגבי שאר הדברים אינני בקי, אבל בהחלט ניתן לראות מחירים מוגזמים בפראות באלו שהצגת. שרון דרורי

avi5199

New member
דווקא לא יקר במיוחד

אלה מחירים סבירים, כמובן תלוי באיכות, הטווח הוא עצום. אני קניתי כיור פלצני ויוקרתי ב 3000 שח לאמבטיה, אבל יש גם ב 200 שח . דלתות חוץ מברזל וזכוכית הזמנתי ב 6000 -5000. גם מחירי הריצוף סבירים. ותלוי במה מדובר - אם מכרו לך טרצו ב 100 שח למטר זה יקר מאד אבל אם זה שיש או פורצלן אז זה זול . יש ריצוף ב 300 שח למטר ויש ב 30 שח למטר. בכל מקרה את צריכה לעשות סקר שוק לעמוד על המקח, ולהשוות מוצרים מאותה איכות במקומות שונים, המחיר גם בחנויות מסודרות וגדולות הוא גמיש מאד ומשתנה בהתאם לחנות, למוכר בחנות, ולרושם שאת עושה עליו. אפילו באותה רשת למשל מחיר יכול להיות שונה משמעותית בין חנות של נגב בראשון, לחנות של נגב בחדרה. דלתות פנים יש סוגים שונים ומחירים בין 500 ל 5000, החל מקרטון או קצף מצופה בטפט, ועד דלת מעץ מלא תוצרת חוץ. דלת טובה מעץ ( סנדויץ ממולא MDF או פלקסבורד, או מסגרת מאורן קליר וסנדויץ או NDF באמצע) צריכה לעלות בסביבות 2000 שח ( כולל משקוף, התקנה ...) דלת שכולה מעץ מלא, אורן קליר או אגוז אפריקאי משהו כמו 3000 שח .

למעלה