התרמית של הקיץ

התרמית של הקיץ

כל קיץ מחדש צצים סברסים על המדפים(לא בדיוק מדפים) ועל השלט כתוב "בלי קוצים" הבלי קוצים הזה גרם לי לא פעם לחפור עם פינצטה עד העצם, ולא שאני מחזיק את הסברס ביד, משתמש במגבת או מלקחיים(כמו לפני כמה דקות) וחותך בסכין. סברס זה אחד הפירות הכי טעימים ומזל שיש את אבא שיקלף אבל לא תמיד הוא בבית אז אני מסכן את חיי בקילוף סברס.

האמת שמסתדר יופי

אני מת על סברס, עוד בגיל 4-5 אבי היה לוקח אותי לקטוף סברסים מהעצים העמוסים ליד השכונה. האמת שממש מקודם ראיתי את אחותי מקלפת סברס כשהיא אוחזת בו בידיים!, מיד צעקתי עליה אבל מי מקשיב לי.... אני מת על פירות של קיץ, בעיקר אבטיח קרררר.

אין קשר, אבטיח אוכלים עם מזלג ולא עם בולגרית

וברצינות, אבטיח ובולגרית לא נשמע טעים ויותר מזה....הוא לא טעים ככה!

חוק ידוע הוא שלא ניתן להתעסק עם סברס.........

בלי לסבול מהקוצים אבל במשך השנים מצאנו דרכים בתור ילדים להפחית בצורה משמעותית את הנזקים אחרי הקטיף היינו שמים כפפות גומי (מהסוג שמשמש לאקונומיקה) ואז מגלגלים בחול (ממש משפשפים) ולאחר מכן שוטפים במים זורמים וגם משפשפים מתחת למים זורמים וזה מפחית ולעיתים יכול להעלים את הקוצים

אני מעדיפה מנגו קר חתוך לקוביות

מכורה למנגו. יש גם את הפרי המסריח הזה שאי אפשר להריח אבל הטעם-גן עדן..ברח לי השם שלו! הא!גויבה!! יואו,מעדן. וכמובן,פסיפלורה. אלה פירות העונה שלי עם דגש על מנגו.

מת על גויבה

ביסודי היו אומרים לי לאכול מהר הריח נורא...בחיי מאוד אוהב פסיפלורה. גם אני מת על מנגו, רק מאיה כי כל האחרים סיביים מדי.

טל205

New member
תגידי את ופלפל

החלטתם לגרות אותי? מהבוקר לא הכנסתי כלום לפה ורק ריר נוטף לי מהפירות שאתם מרביצים... לבריאות

אפרופו סברס!נזכרתי!

כשהייתי בכיתה א` ישבתי על מדרגה שהשאירו עליה מליוני קוצים של סברס ואז השכיבו אותי בגינה שלנו וטיפטפו לי שעוות נר על כל הטוסיק.. כשהשעווה מתקשה מסירים אותה יחד עם הקוצים..סיוט ילדות.מאז אגב,אני לא אוכלת,מריחה או מסוגלת לשמוע על סברס.

האמת שגם אני רעבבב

וחוץ מכמה פירות ובמבה לא אכלתי כלום. הייתי יורד לקנות אבל אני משחק פה כדורגל.

דסדס

New member
סברס זה טעים...

אבל אין על פסיפלורה! מכורה!!! והיום ניסיתי משהו חדש... הקפאתי פסיפלורה. ואייי זה גאוני, זה כמו ברד, פשוט טעים!

למעלה