התרככו לי הבננות

Ricca

New member
התרככו לי הבננות

בשיחת טלפון עם אמא הובהר לי שהסיבה לכך היא שזו פשוט לא עונת הבננות ושהן בשלות מידי. אבל אני חוששת שהסיבה היא אחרת. שהעולם מנסה לרמוז לי משהו. משהו שקשור אולי בקארמה, שזה מוזר, כי אתמול תרמתי 20 סנט לכנר ולאקורדיוניסט שניגנו עם פלייבק במטרו, ואם מעשה כזה לא אמור להגן עלייך מקארמה רעה מה כן יגן?

אולי

יש ויאגרה לבננות, בעיקר לבננים, שלא יתרככו? אני חושב שזה סטארטאפ. הלו! כל השמורות זכויות פה, ברור?

סיטרא

New member
מצחיק, הבננים.

זה כמו שבמועדונים מסויימים רוקדים בזוגים-זוגים.

20 סנט, זה הכל?

אפשר לשאול היכן בניכר את מתגוררת? סנט בשילוב עם מטרו --> כנראה 1 ממדינות ה-EU, חוץ מאנגליה, המצטרפות החדשות (עוד לא עברו ליורו) ועוד מס' מדינות שלא קוראות למטרו שלהן "מטרו". הייתי מהמר על פריז בגלל האקורדיון (למרות שגם היכן שאני גר, ב-1 מהמצטרפות החדשות, אקורדיון אינו חזון נפרץ). אני מתקרב בכלל?

Ricca

New member
20 סנט שווה לכוס קפה מהמכונה.

לפעמים.. יש גם מכונות גנבות. מקום מגורי אינו רלוונטי. מה שרלוונטי זה שנפלה עלי קארמה רעה, שבאה לידי ביטוי בקושי הבננות, וכאילו לא די, גם מתחיל סמסטר חדש. זה גורם לי להתקפי חרדה ולקוצר נשימה.

קפת

New member
אז תפסיקי עם הבננות

את כנראה אלרגית אליהן. תעברי לזיתים שחורים. זה בדוק. והקארמה הרעה, זה בגללי. שמתי עליך שחור.

Ricca

New member
באמת?

יופי, כי לא רציתי להודות בזה בפורום, אבל דקרתי את בובת הוודו שלי בצירוף שערת ערווה שלך (באדיבות אחד מזכרי הפורום, אבל אני לא רוצה לסכסך). חשבתי שאולי זאת הסיבה לקארמה הרעה, אבל אם הטלת עלי שחור, זה מנטרל את הרשעות של הוודו. יאללה, סמסטר חדש. בוקר טוב לכולם. תחזיקו לי אצבעות לא להישדד בתחתית.

למעלה