התרופה טייסברי

michaam5

New member
התרופה טייסברי

ד"ר קרני שלום, אני מנסה להבין מדוע התרופה טייסברי היא רק אופציה אם ייתר התרופות לא משפיעות , הרי טייסברי הוכח שמורידה התקפים ב-60% עד 70% והרי ייתר התרופות רק 30% אז מה הגורם לא לתת אותה באופן מיידי ומובהק? האם לדעתך משרד הבריאות יאשר אותה בסל התרופות או שמכיוון שיש פה מעורבות אינטרסים כלכליים אז לא ? והאם כל הקופות יסבסדו זאת? תודה רבה,

לבנה 13

New member
תרופה טיסבארי../images/Emo13.gif

שלום,שמי לבנה אני בת 37 ואני חולה מגיל 19.5 אני עומדת לקבל את הטייסברי עוד כמה שבועות כי אין בעיית מימון כי אני נכת צה"ל, משרד הבריאות כך הודיע לפרופסור קורוסיס -הדסה עין כרם שאצלו אני מטופלת. לדעתו של פרופ' קורוסיס התרופה הנ"ל לא רק עוצרת את התקדמות הדרדרות המחלה אלא היא גם משפרת את המצב מאוד רק קורוסיס אמר לי שכל אחד יהיה בקצב שונה. גם קראתי הרבה על התרופה באינטרנט. כדרך אגב היום בצהריים קורוסיס הודיע לי שאני אתחיל עוד כמה שבועות והוא מאמין שחולים מכל הקופות בערך עוד חודשיים, אז את גם יכולה לשמוח ובהצלחה. את יכולה לכתוב לי כמה זמן את חולה? איפה את מטופלת? ובכלל באי בנתיים.

לבנה יקירה שלום

אני לא מכירה אותך אך התעניינתי מעט בקשר לטיסברי או שמה המחודש אנטיגרין נכנסתי לאינטרנט בגוגל והכתבות לא מעודדות במיוחד אנו במודע מחלישים את המערכת החיסונית במוח וכתבתי בפורום תגובה בעניין ובמקביל ראיתי תגובה של מיכל מיום 10.4.07 שמדברת מנסיונה האישי הכאוב עם התרופה הזו היא השתתפה בניסוי ויש לה המון מה לומר אז לדעתי תמיד "אין חכם כבעל נסיון" אך במקרה הזה של התרופה השנוייה במחלוקת " חכם כפליים זה הלומד מנסיונם של אחרים " שלושה מתים ואחת שמעידה על החמרה רצינית במצבה בגלל התרופה לדעתי האישית לפני שאת מתחילה את הטיפול צרי קשר עם מיכל באימייל או דרך אחרת ותביני ממנה ישירות אור ואהבה והמון המון בריאות חיבוקים יהודית

לבנה 13

New member
תופעות לוואי לטיסאברי

אלו תופעות לוואי יש לטיסבארי? האם אתה מדבר מנסיון הייתי רוצה לדעת. תודה לבנה

למעלה