התרגשתי כששמעתי...!

התרגשתי כששמעתי...!

אני ללא אינטרנט ועשיתי מאמצים כדי לכתוב לכן את זה.... את השיר הזה שמעתי ממש במקרה ומאד התרגשתי. בפעם הראשונה ששמעתי היה קשה לי להקשיב בפעם השניה רק בכיתי...! אם יש גן עדן-אייל גולן. מילים ולחן דורון מדלי. יש רגעים, נגמרות לי המילים, רק הראש מלא תמונות רעשים ודמיונות, רגעים, נגמרים ההסברים רק הלב עובד שעות, לכסות את הדמעות.. אם יש גן עדן או מקום מסתור עכשיו חבקי אותי ואת פצעי וקחי אותי אליו אמא, אני רוצה בנפש פנימה, לחזור הביתה אל ביתי כמו שהיה בילדותי, קורא לך- אמא, אני רוצה בנפש פנימה לחזור אלי ואל דמותי שלא אצא מדעתי. יש רגעים, לא יודע מה עושים מול עיניים אדומות מול גבהים ותהומות, רגעים, שהכל נשבר מבפנים וכולם אומרים תפילות ואני מלא קללות, אם יש גן עדן או מקום מסתור עכשיו, חבקי אותי, את כאבי וקחי אותי אליו, אמא, אני רוצה בנפש פנימה, לחזור הביתה אל ביתי כמו שהיה בילדותי, קורא לך- אמא, אני רוצה בנפש פנימה לחזור אלי ואל דמותי שלא אצא מדעתי...

A GIFT OF LOVE

New member
אוח איזה ../images/Emo222.gifקטן...

בדיוק רציתי להוסיף את השיר הזה להודעה שלי... ועל השיר- אין לי מה להוסיף...

fox28

New member
השיר הזה מרגש אותי מאוד

גם מרגש וגם מעביר בי צמרמורת בכל הגוף קראתי אותי כשביקרתי את אמי לאחל לה שנה טובה בראש השנה מיכל

תודה לך...

פעם ראשונה ששמעתי את השיר הזה איך שהוא שר את המילה 'אמא' החלטתי שאני לא אוהבת אותו ומאז כל פעם שהוא התנגן העברתי אותו (מה שקרה הרבה בעבודה משום שהיה אותו באחד הדיסקים שלנו...) יש לי בעיה עם שירים כאלו... שכוללים את המילה אמא (חוץ משיר אחד של ריטה "כתר שמש" ושיר אחד של משי, הבת שלה... מאוד מעניין...
) הם מעצבנים אותי... בקיצור, אחרי כמה ימים שההודעה הזו מופיעה בפורום החלטתי לקרוא את השיר... והוא באמת נוגע ללב.... אולי אני עוד אשמע אותו במלואו יום אחד... ערב נעים

למעלה