התראת SMS בSPICEWORKS

anonet1

New member
התראת SMS בSPICEWORKS

מישהו יודע מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לקבל התראת SMS במקרה של שרת כבוי לדוגמא מהSPICEWORKS ?

pelegk11

New member
תשים ניטור חיצוני

שבמקרה של נפילה יעביר לספק פניה לשליחת SMS התראה אליך.

anonet1

New member
שכחתי לציין שהעדפה לפתרון חינמי או השקעה בין 500-1000 ש"ח

יש דבר כזה?

mavor

New member
email to text

you can just send "email" to the phone number (last time i did it was 6~7 years agow in isreal in the US you just send to the [email protected] (if the phone use att network) or just buy service from one of the SMS gatwayes in isreal its will be about 5~10 cent per text
and last you can use service like pagerduty it will send SMS / call / do phone popup for 9$ per user /MO

anonet1

New member
יש לי נטסטיק או סלולרי (נוקיה E5) ברשת אורנג'

זה יעבוד עם מה שאמרת?
ולגבי האופציות האחרות- איפה יש כאלה חברות?
(הכי הרבה שהצלחתי להשיג זה החברת ספק של הUPS שלנו שיכולה לחבר לנו מערכת יקרה מאוד שתשלח הודעות לסלולרי אבל זה לא רלוונטי כי זה יקר מאוד)
אגב אין לי בעיה לשמוע גם על פתרון לשליחת מייל מגורם חיצוני מאובטח שיכול לנטר את השרתים שלנו ויתריע במייל או בSMS אם אחד מהם נפל.
מה אני מחפש בגוגל? איפה יש חברות כאלה?

mavor

New member
the most easy way

you can start by looking at pagerduty so just set you SPICEWORKS to email pagerduty and you all set
i google for send sms in isreal and found "http://www.micropay.co.il" they will give you sms gatway to so you just send email to the service and it will pass as SMS
per the netstick i never use them so i dont know

anonet1

New member
יש התראות למייל אבל

הSPICEWORKS מותקן על אחד השרתים, ואם הוא נופל אז אין התראות למייל (כי הוא פנימי)

lilimeshi

New member
אז עשה מספר דברים

1. היכנס וצור מנוי בתשלום בPULSEWAY.COM. זה משהו כמו 15 דולר לשנה עד 3 מחשבים (תומך כמעט בכל מערכות ההפעלה אם לא כולם). המנוי יאפשר לך התראות למייל\אפליקציה בפלאפון שתתריע קולית או קולית חוזר\ רטט או רטט חוזר לדברים שאתה תגדיר שאתה רוצה לנטר.
&nbsp
זה יכסה לך את הניטור במקרה שהמערכת עצמה כבר לא יכולה להגיב או לשלוח
&nbsp
2. היכנס ל BULLETINMESSENGER.NET שזה שירות SMS רגיל לכל דבר. הירשם וצור מנוי חינמי (משלמים רק על הודעות)
לאחר יצירת המנוי, יש לך שם אפשרות להכניס מיילים מורשים לשלוח EMAIL TO SMS. לאחר שיצרת את המייל המורשה, אתה יוצר איש קשר חדש שם בממשק הONLINE ובאיש הקשר מכניס שם משתמש רצוי (לדוגמה anonet1) ומספר פלאפון של המשתמש. לאחר שיצרת למעשה יש לך עכשיו כתובת מייל שהיא [email protected] שכל מייל שמגיע אליה מגיע אליך לפלאפון בסמס.
&nbsp
לבסוף, הגדר בSPICE שלך שליחת התראות דרך ISP חיצוני ולא דרך הEXCHANGE המקומי שלך למקרה שהוא אינו יכול להגיב.
אם הSPICE תומך ב"לחפור" לך בסמס (כלומר לשלוח כמה התראות על תקלות רציניות יותר כדי שתתעורר בלילה)
&nbsp
אם אכלתי לך ת'ראש ומשהו לא ברור, דבר ונראה מה מתקדמים
&nbsp

anonet1

New member
אז ככה

הגעתי לשלב שיש לי מודם GSM מחובר עם פורט COM לשרת שמותקן עליו הSPICE וגם הניהול של הUPS שלנו ובדקתי עם תוכנה חיצונית שהמודם עובד ושולח SMS.
עכשיו איך אני מגדיר בSPICE ובUPS שלנו (ups ges202R200035 עם התוכנה הDEFAULT שלו (MINUTEMAN) שישלח SMS כששרת/UPS נופלים?

lilimeshi

New member
הUPS לא יידע להגיד לך אם משהו נפל חוץ מהוא עצמו

אבל מבחינת איך תדע שהוא נפל, צריכה להיות לך אפשרות בתוכנת הניטור להכניס כתובת מייל במקרה תקלה

anonet1

New member
גם שנגיע למצב שהוא עצמו ישלח לי SMS זה יהיה טוב

איך עושים את זה?
&nbsp
א"א להכניס כתובת מייל גם כי אין לנו שרת פנימי וגם כי לא יהיה אינטרנט להוציא מייל אם השרת יפול.
יש רעיון?

lilimeshi

New member
לכן אמרתי להוציא מייל דרך כתובת ענן כלשהי

כתובת של ISP כלשהו
014,012,GMAIL לא משנה מה

anonet1

New member
החשבון שלנו בSPICE הוא בגוגל, איך אני מגדיר התרעה לגוגל?

למעלה