התראות I-GO

kochav

New member
התראות I-GO

שלום! כרגע התוכנה מתריעה על פניה או כל דבר כברירת מחדל 800 מטר לפני הצומת. אני מעוניין שזה יתריע בטווח של קילומטר וחצי שניים מהצומת חיפשתי במדריך התוכנה, חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי איך עושים את זה. למישהו יש מושג איך מגדירים זאת? תודה!

atoo

New member
אני מכירה את התוכנה הייטב ועד

כמה שידוע לי, אין כזה דבר. יש רק אפשרות לשנות תצוגה, כך שיתן לך מבט על במרחק שאתה קובע.

kochav

New member
זהו...

חיפשתי כל כך הרבה שאני מתחיל להאמין שאת צודקת.... לדעתי 800 מטר זה לא מספיק כדי להערך בהתאם לפניות, למשל נסעתי אתמול בגלילות ויש שם צומת כפולה כזאת אם רוצים שמאלה לאיילון, והוא נתן התראה הרבה יותר מידי מאוחר... מזל שאני יודע את הדרך גם בלעדיו

mkr

Member
תשתמש במבט על

כמה דברים: 1. לגבי צומת גלילות מצפון לדרום - ההנחייה באמת בעייתית משום שאין בכלל הנחייה לפניה שמאלה מכביש 2 ל-5 אלא כאשר אתה לפני גלילות, יש הנחייה לפנות עוד 800 מ' ימינה לכביש 20 (כלומר, הפנייה שמאלה לא נספרת בכלל). הועברה הערה בנושא לחברה ואני מקווה שהם יתקנו. 2. תשתמש חכם במבט על. ברירת המחדל היא שאם אין פנייה ב- 5 ק"מ הבאים, אתה במבט על . יש בזה היגיון, אבל אתה יכול להקטין שם את הערך ל-1.5 ק"מ וברגע שהתצוגה משתנה, לשים לב גם במבט.

atoo

New member
אולי מוזר, אבל

אותי דווקא זה די 'מעצבן' שכבר 800 מ' לפני הפניה הוא מודיע...

atoo

New member
כ"כ

א. בכל מקרה יהיה מחלף בגלילות ועניין ישתנה. ב. מי בכלל יורד לאיילון מגלילות אם יש את הרצליה... ג. אני ביטלתי את המבט על.

mkr

Member
מה את צריכה מבט של 400 מ' קדימה

אם הפנייה הבאה בעוד 40 ק"מ ? לטעמי (הסובייקטיבי) מבט על זה מצויין כי אתה באמת "מנווט", רואה את הישובים שבסביבה, את כיוון הנסיעה האמיתי שלך יחסית לצפון (במצב הזה המפה מוצפנת) ועוד. גם כשיהיה המחלף - יהיה צורך לתקן אחרת יחלפו עליו בסערה....

kochav

New member
נראה לי שלא הבנתם....

אני רוצה שההתרעה הקולית תנתן בסביבות השני קילומטר לפני ומבחינתי שתינתן אח"כ בפניה עצמה. זה חשוב כדי שתדע להכין את עצמך לפניה בהקשר של איזה מסלול לקחת ועוד.... אני יודע שאני יכול להסתכל על המפה ממבט על וכל לראות עוד מליון קילומטר קדימה, לא זו הבעיה! לפי כל התגובות אני מבין שאי אפשר לשלוט על זה.... נכון?

atoo

New member
מיכה, במבט על לא

רואים כלום ! בעוד שאתה רואה ישובים בסביבה... (ממש מעניין...) אני רואה מה יש לי בדרך ממש לפני: סיבוב חד, סיבוב סטנדרטי... מה שמאפשר התאמת מהירות הנסיעה. ובחורף, זה אפילו יותר משמעותי, כשהראות יותר קשה... אבל טוב שיש בחירה וכל אחד עם העדפותיו הוא.

למעלה