התקשרות עם הסיסטם מ java?

התקשרות עם הסיסטם מ java?

שלום שוב. צר לי על שטף השאלות, אך אני לומד לי Java בהנאה ואין סוף לסקרנותי.
הבנתי איך מריצים תוכנה במערכת הפעלה המקומית ע"י שימוש במחלקות Runtime ו Process. שאלתי היא כזו - האם ניתן לתקשר עם אוביקט COM מאפליקציית Java? ומ Applet? תודה!

The_Mighty_Perr

New member
המ...

בס"ד מ-JPP אפשר
ב-JAVA יש משהוא שקרוי JNI(Jaca Native Interface) שמאפשר לשלב קוד מהודר עם תוכנת ה-JAVA שלך. אני מניח שיש גם דרך לגשת ל-API, ודרכו ליצור COMים... בברכה...

JPP... שנייה אני מתקין את זה... ../images/Emo6.gif

עם הנסיון הדל שיש לי ב Java כבר הבנתי שהמוצר הזה נותן 2 דברים - 1. ה CD שלו יכול להיות תחתית לכוס קפה. 2. הספר שלו יכול להיות חומר בעירה.

shadowrunner

New member
אולי תנסה את corba

אגב אפשר לעשות אותו שימוש בהרבה מוצרים של מייקרוסופט :)

The_Mighty_Perr

New member
בלה בלה

בס"ד 1. JPP הוא מוצר טוב. הוא מעולה למטרה שלשמה הוא נוצר - כתיבת אפליקציות ווינדוס ב-JAVA. 2. ירידות חמודות
אבל בלי שום תוכן ממשי בהודעה שלך... 3. מה הקשר ל-CORBA? (מופנה אל shadowrunner) בברכה...

אתה כבד mighty_perr ../images/Emo13.gif

תוכן ממשי? זה היתה הודעת בדיחה, בטח שאין תוכן ממשי
זה די מצחיק לעשות מוצר לפיתוח java לחלונות - קצת סותר את הרעיון של השפה, אבל לא משנה. בשבילי הוא לא יעיל, וכללית בתור מוצר לג´אוה הוא לא מוצלח - לא מזמן הוזכרו כאן בעיות בקומפיילר שלו אם אני לא טועה. ובקשר ל CORBA - הוא הציע לי אלטרנטיבה ל COM באופן כללי - כלומר במקום לפתח רכיב COM ולחבר אותו לjava, לפתח ב CORBA, מכיוון שיש ספריות לתמיכה ב CORBA ב java. בכל מקרה - איפה נעלמת ב VB?

The_Mighty_Perr

New member
זה חלק מהקסם שלי../images/Emo13.gif

בס"ד אני מבין שזו בדיחה...אבל רציתי לרדת עליך
זו לא אמורה הייתה להיות טכנולוגיית JAVA, רק מוצר פיתוח לחלונות שיהי יחסית נוח למתפחי JAVA, כמו ש-VB נוח למתפחי BASIC, וVCPP נוח למתפחי CPP... CORBA, בניגוד למה שמספר אנשים חושבים לא מחליף את COM. CORBA אינה טכנולוגיית רכיבים. CORBA היא טכנולוגיה שמבוססת על רעיון ה-middleware(קשה לתרגם) ORB(Object Request Broker), שהזכרתי אותו במאמר שלך על מערכות n-tier. בקיצור...תפנה ל-JNI... בברכה... נ.ב. ב-VB משעמם... איך עובדים עם DB? איך עובדים עם קבצי טקסט? נגמרו השאלות האינטיליגנטיות?!?

אלדד27

New member
תשובות

1. JPP הוא זוועתי. הוא לא "טוב למטרה שבשבילה נוצר" ולא נעליים. JPP הוא מוצר כושל שמיקרוסופט מנסים להסתיר את עצם קיומו היום. קוד שמקומפל עם JPP גורם לזליגות זיכרון אינסופיות. שלא לדבר על זה שעצם האפשרות להשתמש בו בכל מיני ניואנסים שהמציאו במיקרוסופט הורג את כל עניין ה - JAVA. מיקרוסופט קיפלו את הזנב בין הרגליים והלכו והמציאו "שפה חדשה", #C, שהיא - כמובן - JAVA עם התוספות של מיקרוסופט. מגוחך. מילא. 2. אכן יש אפשרות לפנות ל - COM דרך ה - JNI. עבדך הנאמן הצליח בזמנו לקשר אפליקציה ב - JAVA, שנכתבה בעזרת JBuilder המצוין, אגב, לתוכנת Photoshop, דרך ה - COM של ה-PS. איך עשיתי את זה? הייתה לנו בעבודה ספריה שאת שמה אני ממש נאבק להעלות מן האוב כרגע, והספריה הזו עשתה למעשה WRAPPER לפקודות Win32 ב - JAVA, בעזרת JNI. על זה הם עשו WRAPPER ל - COM, וכך יכולתי להשתמש בכל העסק. מילה אחת של אזהרה - אני במקומך הייתי מוותר על זה מראש והולך על אלטרנטיבה אחרת (למשל, כתיבת כל החלק של ה - COM בתוך אפליקציית C נורמלית, והתממשקות אליה דרך JNI פשוט). אם אני אזכר בשם הספריה, אומר לך

The_Mighty_Perr

New member
המ...

בס"ד 1. "הוא מוצר טוב". דירתי רק כנגד הטענה ש"הוא לא JAVA אמיתי". בנוגע לזליגות זכרון, גם VB לא חסין מפניהן... ווינדוס עצמו מלא בהן! 2. #C אינה JAVA משופצת. כמובן שאתה רק תרד על MS, אבל נראה שהייתה להם טכנולוגיית JAVA משלהם בתכנון(דוטנט) כבר שנים. 3. ה-JAVA של MS הנוכחי הוא #J ולא #C. #J ניתן להורדה מ-MSDN ONLINE. בברכה...

למעלה