התקשרות להורה

• פותח הנושא arja
  • פורסם בתאריך

arja

New member
התקשרות להורה

שלום רב פעם עצרנו נהג והיה לו צילום של רישיון הרכב ותעודת הבטוח. הנהג (בחור צעיר) התקשר בטלפון לאמו וביקש לתת לנו את הפאלפון ולדבר עם אמו. מתנדב יותר ותיק ממני ציין בפני שאין לדבר עם האמא. הוא לא יכול היה להסביר למה. מישהו יכול להסביר לי מדוע? קובי

AAA1981

New member
כאיש משטרה בתפקיד

אתה לא אמור לדבר עם אף אחד חוץ מהבחור עצמו! ואם כן תדבר מה תשמע? שהוא מתוק שהוא בסדר! אתה אמור לדבר איתו ורק איתו נטו.

מתנדב

New member
לא מדברים בכלל בטלפון עם אף אדם

אחר, ולא משנה עם זה אמו או אביו, מכמה סיבות. סיבה אחת, שאתה אף פעם לא יכול לדעת עם מי אתה מדבר באמת, יתכן שזו אחותו והיא מציגה את עצמה כאמו....

dz108

New member
התייחסות נקודתית

ראשית להרבה מכוניות שכורות יש צילום של ביטוח ורשיון, הדבר חוקי ועל איש משטרה לדעת לזהות זאת. שנית - בעת בדיקת חשוד, אין לאפשר לו להתקשר לאף אחד מחשש לשיבוש הליכי חקירה (ולא משנה כמה טריוואלי זה נראה בהתחלה, לפעמים עוצרים מישהו על עבירת תנועה - ומסתבר שזה עבריין נמלט); החלטה על המשך טיפול בחשוד צריכה להתקבל על סמך עדויות בשטח, כל דבר מעבר לזה הינו פעולה חקירתית - ואינה בסמכותנו.

AAA1981

New member
לגבי רשיונות רכב מצולמים

צריך שיהיה על חותמת של קצין הרכב ונאמן למקןר. ללא זה זה לא נחשב!

טעות בידך.

במידה ורואים בבירור את חתימת הבנק, ואת התוקף, אין צורך בשום חתימה של אדם נוסף. מה גם, שתמיד, אבל תמיד! נבצע בדיקת מסוף לל"ז, ולר"נ. כך שנדע כמעט בוודאות אם הוא שיקר, והביטוח לא תופס. או שהוא אמיתי, ואין ממה לחשוש. ושוב איציק, סליחה שאני חולק על דבריך. אך אין צורך בחתימה של שום אדם נוסף, אם ראיתם את הכל בבירור. כמובן שאחרי הכל, תבצעו בדיקת מסוף. לעולם לא נשחרר אדם חשוד, בלי בדיקת מסוף! Kיצ

מתנדב

New member
kיציק לוי.....

הטעות הוא בידך, חייב את החתימה של קצין רכב, ושיהיה חתום גם נאמן למקור...

אי הבנה...! וסליחה מ-AAA

אני לא הבנתי שמדובר ברכב מושכר, וכו'. על כן הטעות. חשבתי שמדובר באדם פרטי שצילם את הביטוח, ואת הרישיון השאיר בבית. במקרה כזה אין צורך - במקרה של רכב שכור/חברה וכו', צריך אישור של קצין רכב. איציק, קבל התנצלות..!

danipc

New member
אתה טועה

צריכה להיות חותמת אדומה של קצין רכב וזה הכל

למעלה