התקשורת עוינת!!!

התקשורת עוינת!!!

לא עוד קלישאה,שיוצאת מפיו של פוליטיקאי אלא עובדה בשטח. תלמידי התיכון לומדים בבתי הספר שהתקשורת היא מנגנון פיקוח בלתי פורמלי שמרסן את ההנהגה של המדינה. אך מי ירסן את התקשורת? מהו אותו מנגנון שיבוא לתקשורת היום ויאמר לשחיתויות בליכוד אתם נותנים את העמוד הראשון, השני והשלישי וחודרים לשישקעס, ולשחיתויות בעבודה אתם מקצים כתבות קטנות ובעמודים האחרונים או איזכורים בצל השחיתויות בליכוד? הבה נקרא לילד בשמו, לאחר השחיתות בפריימריס של עשבים שוטים שיש לגלח ומגלחים אותם בימים אלו, החליטה התקשורת לרדוף את הליכוד ואת אריאל שרון עד חורמה,אותם בלבד, ולעשות זאת בכל מחיר: גם אם זה אומר ניפוח של עובדות, חצאי אמיותת, הסתייעו בהדלפות - כל דרך אפשרית! אם באמת, יש דברים בגו אני מאמינה שהציבור חייב לדעת עליהם אך כל עוד הם בגדר חשד כל המעורבים בדבר הם בגדר חפים מפשע, לגבי הליכוד ולגבי העבודה.ויש לאמר זאת. אך לא זה מה שמפריע לי,מה שמפריע לי הוא שהציבור לא יודע מספיק אודות הסיבה לדחיית פירסום של תוצאות הפריימריס בעבודה (קרי: הקלפי החסרה ופקודים לא כשרים), ששערורית גניבה של כמליארד שקל מקרן פנסיה ע"י בכירים בעבודה לא תפסה כותרות וכןעל שערוריה בה התבצעה העברת מאות מיליונים לידי ההסתדרות החדשה בדרכי עושק ומרמה שהפעם הראשונה ששמעתי עליה היא אגב אורחא בכתבה על שתיקתו של היועץ המשפטי לממשלה בעמ´ ה- 12 של המוסף לשבת. שיסבירו לי בעלי העיתונים והעיתונאי עצמם, איך דבר כזה קורה? איפה ההגינות? איפה החשיפה השווה כאשר כולנו יודעים שחשיפת פרשיות אלו בין אם בליכוד ובין אם עבודה תחליש א כוחן? העיתונות היום מגויסת לטובת העבודה, וזו עובדה שאי אפשר להתכחש לה. אז שיאמרו זאת שלא יעוורו את עני הציבור, שיאמרו בקול: "אנחנו רוצים שתצביעו עבודה - ודי". העיתונות הישראלית היא כבר שנים לא כלב שמירה, אלא פודל שמשרת אינטרסים של בעלי כוח ואידאוליה אישית של הכותבים עצמם. פשוט עצוב!

למעלה