התקשורת המעצבנת

גלעד2211

New member
התקשורת המעצבנת

מישהו זוכר את פולארד? מתי שמעתם לאחרונה את השם הזה בתקשורת? למה אף אחד לא פוצה פה על זה? כל מדינה הייתה נוהגת כארה"ב בגלל שהוא היה מרגל אבל כמה זמן? איזה מן עונש זה? למה יש תחושה שאף אחד לא עושה כלום בנידון החזרתו הביתה? למה שום כלי תקשורת לא מעלה על דל שפתותיה את פולארד? מה זה פשע? להחזיר את פולארד ומייד!
 

djgabi

New member
צודק 100%

אולי ביגלל שאין לו את ההורים שיתמכו בו,או קהל שיקום ויצעק "להחזיר אותו הביתה" הוא לא פחות חשוב מרון ארד או גלעד שליט,ככה המדינה מתנהלת.
 

גלעד2211

New member
פה אני חייב לתקן אותך

אני לא משווה בין זה לזה כי נושא גלעד שליט חשוב שבעתיים בשל העובדה שפולארד היה מרגל אפילו שהוא ריגל לטובת ישראל...וגלעד שליט נחטף עי"ד כולירות תתי אדם מהצד השני. אני התייחסתי לחומרת הענישה שפה בארץ זה לא היה קורה, הייתה ענישה כמו שבכל מדינה הייתה רק...היא לא הייתה כל כך חמורה. כאן הם ממש החמירו. והייתי רוצה סרט אחד לפחות אחד על פולארד כדי להראות שכן זוכרים.
 
לוחות הברית המשניים

אז נכון לעם ישראל יש את לוחות הברית שאין לאף אחד מושג היכן הם נמצאים מאז חורבן בית שני. לוחות הברית המשניים חקוקים וצרובים אצל אנשים לא נאיביים, הדיבר השני באותן לוחות הוא הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת, פשוט וקל. אגב הדיבר השלישי הוא פראיירים לא מתים רק מתחלפים, אז יחזור פולארד יהיה פולארד חדש בעתיד. ובאותה נשימה הייתי באמת רוצה לראות את גלעד שליט בבית, אבל משום מה אני חושש שהו עוד כושי שעשה את מלאכתו נאמנה ולא מספיק מעניין את האנשים רמי הדרג שהקור רוח שלהם גובל בחוסר אחריות ההופכות את גלעד שליט לכושי הלבן הראשון בעולם.
 

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
ופולארד לא היחידי

אין ספק שהתקשורת מעצבת מזמן את דעת הקהל ולא ההפך. במקרה הזה, עושה רושם שהסיכוי לשחרור שליט הוא באמת הסביר ביותר
 
התקשורת חושבת רייטינג בלבד, אם מעיין חודדה ..

היתה כלואה היום בארצות הברית בחשד לריגול אני בטוח שערוץ 2 היו מבקרים אותה ומצלמים אם הם היו יכולים ועושים סרט בפריים טיים. אומנם אנחנו בפורום רדיו אבל עוד שתי פסקאות. שיתוף הפעולה בננו ובין האמריקאים בנושא של ריגול, שיתוף מידע, מתנהלת אפילו ברגע שאני כותב את ההודעה. פולארד יכול להיות תוך שבוע מחוץ לכלא. כל שעל המשטר בישראל לעשות הוא להגיד אכן פולארד ריגל לטובת ישראל. הדבר נשמע הזויי אבל זה כל מה שהמשטר באמריקה מבקש, שישראל תיקח אחריות והוא יצא לחופשי. מרגל שמשרת את מדינת ישראל יוצא למשימתו בידיעה ברורה שאם הוא יתפס המדינה תכחיש ותתעלם ממנו וכך קרה עם פולארד, כל בקשות הממשלה בישראל לשחררו בעבר היו על בסיס כך שהו יהודי ולא תוך לקיחת אחריות שזה בהחלט מובן, הרי כשמרגל נתפס זאת פשלה גדולה ואי לקיחת אחריות זה הדבר הנכון לעשות. אולם, המקרה של פולארד קרה לפני המון שנים, גם האמריקאים וגם בישראל כולם יודעים שהוא היה מרגל שעבד תחת הממשל בישראל, אז מספיק לשחק עם חופש של אנשים שהמדינה תיקח אחריות והוא ישוחרר תוך שבוע.
 
למעלה