התקשורת הוגנת?

התקשורת הוגנת?

חוץ מזה שהם מציגים רק את ציפי ביבי ואהוד כאנשים שיכולים להיות רה''מ הם מעלימים את מפלגת ישראל ביתנו. לא משנה איפה תקראו יהיה רשום ליברמן ולא ישראל ביתנו אם כתוב ליברמן אז שיהיה כתוב ביבי ולא יהיה כתוב הליכוד.

מזה ישראל בתינו כמפלגה?

חוץ מליברמן המתלהם שהבטיח שינוי שיטת הממשל ישב בממשלת אולמרט ולא עשה כלום מיהם בכלל אנשי ישראל בתינו? עוזי לנדאו שתפס טרמפ? דני איילון הימין-מרכז?מיהם שאר אנשי המפלגה,מה הרקורד שלהם.מה הם עשו בכנסת האחרונה? ח``ו אם הם יהיו בשלטון לתת לאנשים אפורים משרדים חשובים. חוץ מליברמן אין ישראל בתינו! ליברמן איש טוב אם כוונות טובות ונכונות אבל לתת לו הנהגה, לו ולמפלגתו,פשוט לא מתחבר העניין.

מה אתה אומר

ודני איילון? וד"ר עוזי לנדאו? ויצחק אהרונוביץ ומשה מטלון? הם כלום?

69הרצל69

New member
דני איילון הוא אדיוט גמור

בתור שגריר הוא שלח מכתב שכתב שברק אובמה יהיה איום על ישראל כאשר התמודד מול הילארי קלינטון. אח"כ אמר שהלבנים הם באמת גזענים ולא יצביעו בשבילו, וכשאובמה ניצח אז הוא אמר שמועמד אחר היה מנצח בהפרש גדול יותר. הם בהחלט מתאימים זה לזה שני אנשים שעושים לנו נזק דיפלומטי אדיר מימדים.

חתיך תא1

New member
זה מאוד מצער שאנשים מדברים סתם

בלי לבדוק את העובדות. הואילו והיכנסו לאתר של ישראל ביתנו, תקראו את המצע. תראו את הרשימה. אני רוצה להוסיף על השמות ששגית ציינה גם את ח"כ מז'סטינוב, שעושה יופי של עבודה בסיוע לעסקים הקטנים בדרום בעקבות המלחמה. הוא היה הראשון לטפל בסוגיית הפיצויים. כמו כן, בבחירות המקומיות האחרונות ישראל ביתנו מאוד התחזקה. יש לה תשתית אמיתית וקבלות בשטח. לא סתם מפלגת מצב רוח כמו קדימה

omer giladi1

New member
צודק

כמובן שליברמן הוא ה-מנהיג של ישראל ביתנו, והוא בעצם מוביל את כל המפלגה, אבל להגיד שבלי ליברמן ישראל ביתנו זו לא מפלגה ? טעות חמורה. אין ספק שבלי ליברמן כוח המפלגה היה יורד בהרבה, אבל בישראל ביתנו יושבים פוליטיקאים טובים שהוכיחו את עצמם.

כמאמר מוסקונה: שבו בשקט ותנו לתולעים לעבוד!!!

ליברמן הוא היחיד שאומר את מה שכולם חושבים בשקט בשקט אני ליברמן המשפחה שלי ליברמן ואעשה הכל כדי שכולם סביבי יהיו ליברמן

eman70

New member
זו בדיוק היתה סיסמא של כהנא!

"אני אומר את מה שאתם חושבים". וגם לפשיסט הצרפתי, לה פן, היתה סיסמה דומה. הקיצור, אתה פאשיסט, המשפחה שלך פאשיסטית, ואתה תעשה את הכל שכולם סביבך יהיו פאשיסטים.

למעלה