התקררות..

תלתל18

New member
התקררות..

שלום לכולם, החורף , אני מקווה, אכן בפתח , ולפחות אצלי הצינון כבר נותן אותות כניסה.. אז.. מה עושים להקלת נזלת (ואף סתום..)? בודאי יש "תרופות סבתא" שיכולות בקלות להחליף את התרופות הקונבנציונליות וכמו כן , כאבי גרון (שעליו שמעתי שכדאי לאכול ...שום...) תודה וחורף בריא.

תלתל18

New member
ועוד דבר..

יש אצלי נטיה , שבדר"כ , בזמן צינון כנ"ל , גם האוזן נסתמת וכל ה"פטנטים" למיניהם (לעיסת מסטיק וכד') לא עוזרים במיוחד. הבעיה הינה שסתימת האוזן היא לאורך זמן. אודה אם למישהו יש רעיון לפתרון..

freearth10

New member
"בזמן צינון גם האוזן סתומה"

היי תלתל18, האם זה נכון גם בצורה מטפורית, כל זמן שאתה מתקרר, מתרחק, גם האוזן לא יכולה עוד להקשיב? והאם הצינון הזה קשור לבירכיים שמדאיגות אותך? מאיה

תלתל18

New member
זה ממש מעניין האנלוגיה שהצגת,

אבל התקשורת הבינאישית (כולל הקשבה..) מאוד חשובה לי , וגם.. לא אצל כולם האוזן נסתמת בזמן התקררות "מרחיקה".. התענינותי לגבי הבירכיים היתה עבור אדם מבוגר שסובל מכך ומה שאולי מפליא, שאצלו , בזמן האחרון , ניכרת ירידה בשמיעה - שוב ענייני אוזן - נראה לך שיש קשר בין הדברים?

freearth10

New member
לא דיברתי על כולם

היי תלתל, לא דיברתי על כולם, אלא עליך ועל הדרך בה הצגת את מה שמציק לך. אוזן הוא מרכז האיזון שלנו וכשהברכיים שלנו כבר לא כל כך גמישות, כך גם היציבה שלנו. שמחה לראות שעשית את הקשר הזה בין הברכיים לבין האוזן
מאיה

עדינה77

New member
כדאי להסתכל על התמונה השלימה

אם זו תופעה חוזרת. מה מביא אותה? כדאי לחזק את מערכת החיסון גם הפיזית וגם הרגשית. תשאל את עצמך - האם אתה צריך הגנה? האם יש משהו שאתה לא רוצה להרגיש או לשמוע? בהצלחה

תלתל18

New member
עדינה,תודה, אבל איך אפשר

לדעת "מה מביא אותה"? הדבר היחיד שנראה לי קשור שזה סימן נוסף להתקררות קרבה.. סתימה באוזן קשורה למערכת החיסון? וכמו כן, אדגיש כי הדבר קורה אצלי מזה מספר שנים..

עדינה77

New member
כמו שמאיה כתבה - הכוונה היא להסתכלות רגשית

על חייך. האם יש משהו במעבר לעונה הזו מלחיץ אותך / לא נעים לך? או אולי להיפך. הרבה פעמים הרגשות שלנו גורמים למצב הפיזי. יכול להיות גם ארוע בעברך שקרה בתקופה הזו וכל פעם הגוף נזכר בו. בטיפול קינסיולוגי תוכלי לקבל את התשובות המדויקות מהתת מודע שלך בעזרת ה'.

יעל ND

New member
קודם כל, טיפול מונע

1.להתלבש חם 2.לא ללכת בבגדים רטובים, במיוחד לא עם רגליים רטובות 3.לאכול מזון מחמם, 4.להימנע מרוח פרצים 5.לקנות בבית מרקחת בבר אילן טיפות R88ולקחת פעם בשבוע (נגיד, כל יום שלישי) 10 טיפות בקצת מים חצי שעה לפני האוכל. לבריאות.

0 אור 0

New member
../images/Emo31.gif אנחנו לא נוהגים לתת מרשמים מדויקים

בפורום זה, ללא אבחון, אלא רק המלצות כלליות. נכון שלכולנו יש התחלקויות, בהן ממליצים על מוצר מסויים ושוכחים, לתת אזהרות והתויות נגד, אבל לתת מרשם מדויק למוצר ספציפי כולל מינון זה כבר הרבה מעבר לקו המקובל. אודה לך אם תקפידי בהמשך.

יעל ND

New member
נכון,

אבל כאן מדובר במוצר ש: - אני לא מפרסמת ולא משווקת - אין לו התוויות נגד בכלל, אין אינטראקציות, הוא בטוח גם לכל סוגי חולים, להרות, מניקות, עוברות כל סוגי טיפולים.... אז מה בעיה?למה לא לעזור כשאפשר?

0 אור 0

New member
אם את רוצה ליזום שינוי של חוקי הפורום

את מוזמנת . אני עשיתי זאת לפני כמה שנים כשמשהו לא נראה לי (לפני שהייתי מנהלת הפורום), מאז אנו מקיימים מדי פעם דיונים בכללים ומשנים כאשר יש הסכמה של חברי הפורום (אין בדיוק קלפי - אבל נהוג בפורום הזה שהמנהלים משתפים פועלה עם דעת הרוב). כרגע ועד שיהיה שינוי, את מתבקשת לשתף פעולה. אנא חשבי על 2 סוגיות: א. זה לא כל כך פשוט להסביר לבן אדם למה אומגה 3 ממרווה אסור ו R88 מותר. ב. למבקש העזרה - מה ההבדל בין יעוץ רפואי טלפוני שבו שולחים ואתו לקבל אקמול, לבין העובדה שאת שולחת אותו לקבל פורמולה הומאופתית כלשהי? אז למה בעצם צריך ללכת להומאופת/נטורופת/אחר לבצע אבחון אם יש תרופת פלא שתעזור לכולם?

יעל ND

New member
אני אענה לך

לגבי 2 נקודות מחשבה, שציינת. א.אנחנו לא מתבקשים לדון וללמד אנשים כל מיני דברים, אלא רק לייעץ משהו. פורמולה הומוטוקסיקולוגית מוכנה הרבה יותר בטוחה ויעילה מתה עם לימון. כלומר, בלי להכיר את המקרה מקרוב, מטעמי הזהירות, אני לא אמליץ על תה עם לימון, ועליה - כן. ב. באים לאיש מקצוע, כדי לקבל טיפול. באים לפורום כדי לקבל עזרה ראשונה או לפחות כוון אליה. אי-אפשר לקבל טיפול דרך הפורום, ואם זה לא ברור למישהו, אז אנחנו מבהירים. במקרה המדובר, לדעתי, להמליץ על פורמולה הזאת, זה כמו להמליץ על פלסטר לאדם שנפצע: בטוח יעזור וגם לא יזיק. יתכן, שאותו אדם צריך גם התערבות של כירורג, אחות או איש מקצוע נוסף - אז בשביל זה הוא יסור לקופת חולים. ולגבי כללי הפורום, אני לא הבנתי, עם מה בדיוק לא הסתדרתי. אני מוכנה לדון על כל דבר שתרצו, אבל גם אין לי בעיה להישאר במסגרת הקיימת ואני גם מודעת בהחלט על זכותך למחוק את התשובה שלי, ואין לי שום בעיה עם זה. לא באתי לפורום, כדי לחולל שינויים. כל המטרה שלי כאן זה לעזור לאנשים, ואני מניחה, שכך גם שלכם. ואם חרגתי על איזה כלל וזה בעייתי - תמחקי, ולא נעשה מזה עניין. שבוע טוב יעל

0 אור 0

New member
טאו ואני , בהמשך למנהלי הפורום לדורותיו

מעדיפים שלא לעסוק במשטרת המחיקות, בודאי לא כאשר מדובר במטפלים שמשתתפים קבוע בפורום, והם אנשים בוגרים שיכולים לשמור על עצמם. הכוונה היא שהפורום הזה מבטא סכמה בין המשתתפים לגבי ואפן התנהלותו, ולכן כל אחד שומר בעצמו על הכללים, ולעתים מזכיר לאחר, ללא צורך בהתערבות המנהלים. מדי פעם אנחנו בכל זאת מעירים ומזכירים, וכמובן שמאחורי הקלעים יש הרבה עבודה של מחיקת פרסומות ושאר דברים שמקומם לא כאן. מכיוון שהיה ברור לי שתשובתך אינה מתוך רצון לפרסם או להציף מוצר מסויים, אלא לעזור, העדפתי כאן את ההערה שגם מזכירה לאחרים בנוסף אליך , על פני המחיקה. אז בבקשה: להשתדל להמנע משלוח אדם עם שם ומרשם ספציפי וגנרי (ההבדל הוא שתה עם לימון זה מזון וניתן לקנות בכל מקום, ואף לקטוף מעץ הלימונים שבחצר - חוץ מזה, שאני אולי המלצתי על לימון, אבל באמת לא זכור לי מתי שלחתי מישהו עם "מרשם" לתה)

hal767

New member
סעיף 5 בעייתי.

אור צודקת בטיעוניה. גם אם את משוכנעת שהמוצר בטוח ואינו יכול להזיק, יתכן שאת טועה בזאת (ולדעתי את טועה).

תלתל18

New member
יעל , מה זה טיפות R88? ולמה מועיל?

האמת היא שמאז שהתופעה קורית אצלי אני משתדלת מאוד להקפיד על הוראות 1-4 שציינת.

יעל ND

New member
טיפות,

שמועילות נגד הדבקות נגד מחלות ויראליות ומקילות על התופעות, אם בכל זאת נדבקת.

למעלה