הנה מכתב לימור - ניתוח סינוסיטיס שנמנע ועוד
הקישור לא עבד - הנה המכתב של לימור: שלום רב, |שמי לימור, אני בת 34, ואני מטופלת בהומיאופתיה קלאסית מזה 5 שנים. בשנת 2003 חליתי בדלקת פרקים, וטופלתי בתרופה בשם "מטוטרקסט" (המשמשת לטיפול בסרטן הדם). כשנתיים לאחר מכן, בעקבות רצוני להיכנס להריון, התחלתי לחפש אלטרנטיבות לטיפול הקונבנציונאלי שקיבלתי. במסגרת זו, נחשפתי להומיאופתיה הקלאסית. התחלתי בטיפול ההומיאופתי כחצי שנה בטרם כוונתי להיכנס להריון. על אף פנייתי לטיפול זה, לא ממש ציפיתי שהוא יעזור, והתייחסתי לטיפול זה כאל התנסות בלבד. להפתעתי הרבה, כחודש לאחר תחילת הטיפול ההומיאופתי, חל שיפור משמעותי בכאבי הפרקים ובמצב הדלקת. למרות השיפור במצבי, המשכתי להתייחס אל ההומיאופתיה כאל "ברירת מחדל", ולא היה בכוונתי "לזנוח" את הרפואה הקונבנציונאלית. כעבור כמספר חודשים, חליתי בסינוסיטיס, אשר לווה באישפוז. לאחר כחודש של נטילת אנטיביוטיקה וסטרואידים, אשר לא הובילו להחלמתי, נקבע לי תור לניתוח. ההומיאופתית הקלאסית הציעה לי, כי בטרם אגש לניתוח, אנסה לטפל בסינוסיטיס באמצעות ההומיאופתיה. ואכן, גם במקרה זה, החלמתי ללא כל צורך בניתוח. בעקבות ניסיוני המוצלח, החלו גם בני משפחתי (בעלי ושני ילדי) להיות מטופלים בהומיאופתיה הקלאסית. אני ובני משפחתי טופלנו במגוון בעיות רפואיות, כגון: אלרגיות, ברונכיטיס, קוצר נשימה, אסתמה של העור, גמגום, כוויה בדרגה 2, ועוד. מעבר לבני משפחתי, הפניתי גם חברים אשר התייאשו מהטיפול הקונבנציונאלי בבעייתם הרפואית, להומיאופתיה. מעדויות חבריי, גם במקרה שלהם (לדוגמא: הרטבת לילה אצל ילד בגיל 10), הבעיה נפתרה. אציין, כי מניסיוני להומיאופתיה יש השפעה מחסנת. בד"כ הבעיה הרפואית אינה חוזרת לאחר נטילת ה"רמדי" (תרופה הומיאופתית) המתאימה, ואם כן אז באופן קל יותר, אשר פעמים רבות אינו דורש התערבות נוספת. לאחר כ-5 שנים של טיפול בהומיאופתיה הקלאסית, מצבי הבריאותי השתפר פלאים.מתחושה של "חולניות" תמידית, עברתי לתחושה של חיוניות. כיום, ההומיאופתיה הקלאסית מהווה עבורי שיטה ראשית בה מטופלים אנוכי ובני משפחתי, ודווקא הרפואה הקונבנציונאלית הפכה מבחינתי לשיטת הטיפול "המשלים". - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון 050-9006464