התקררות ועוד התקררות

מוקי35

New member
התקררות ועוד התקררות

שלום להומיאופתית, כבר חודשיים שאני נחלה בשפעת , התקררות מבריא ושוב חולה, איך יוצאים מזה? אשמח לתשובה

מעגל מחלה

שלום מוקי. כאשר מטפלים רק בסימפטום ולא בסיבה , המחלה חוזרת. כאשר ישנו חוסר איזון פנימי, כח החיות, מערכת החיסון נחלשת ומתקשה להגיב מול "מתקפות" חיצוניות של וירוסים/ חיידקים . בהומאופתיה קלאסית אנחנו מטפלים בגורם , בחוסר האיזון שמחליש את האדם כדי למנוע הדבקות נוספות. כמו כן, אנחנו מטפלים בזמן אמת בשפעות ומחלות וטפו טפו , מטופלינו מצליחים להתגבר לרב על התחלואים הללו בפרק זמן קצר וללא התערביות קונבנציונליות באיזה אמצעים טופלתי בתחלואים? בברכה

מוקי35

New member
התקררות

נועה היקרה, השתמשתי באקמול קולד.. ושאר תרססים, זה הגיע לסינוסית ואז לקחתי אנטיביוטיקה

אז מה קרה כאן - התקררות עד סינוסיטיס

אם נתאר את התופעות שלך לפי הסיכום של מעגל חוזר של מחלות של נעה - ההתקררויות דוכאו בכל מיני תרופות "נס" סימפטומטיות ואז הן חזרו ובאו בצורה חזקה יותר עד הסינוסיטיס שזו כבר דלקת מציקה וכואבת, כאשר זו חוזרת ביתר שאת קשה לשאת אותה. מניסיוננו בטיפול הומאופתי קלאסי, הבעיות הולכות וקלות יותר עד העלמותן לתמיד. לדוגמא : מטופלת אחת אישה למעלה מחמישים היו כשמונה עד עשר הצטננויות בשנה כולל שתי שפעות לפחות, וכיום פעם בשנה שנתיים צינון ששהולך ופוחת בעצמתו. הסינוסיטיס שגם סבלה ממנו עבר. ואחרת - מכתבב נמצא באתר שלי שהסינוסיטיס שלה היה חמור כל כך שאושפזה וטופלה בסטירואידים שלא פתרו את בעית הכאבים, נקבע לה כבר ניתוח, אחרי חמישה ימי אישפוז החליטה "ללכת" על הומאופתיה (שעזרה לה בבעית דלקת הפרקים שהיתה לה). והיא לא נזקקה לניתוח הזה. סינוסיטיס זו תופעה די כרונית מציקה שקורית שאחרי נזלות חוזרות - היא לא מסוכנת לחיים, אך טיפול אנטיביוטי חוזרלא יפתור את הבעיה. טיפול הומאופתי קלאסי אישי שיכלול את כל הנתונים שלך, ההיסטוריה הרפואית, מצב גופ ומצב רוח, יכול לעשות עבודה הדרגתית מיטיבה שכבת בתחילת הטיפול תורגש הקלה. האם אתה לוקח פרוביוטיקה להחזיר למיעיים את היכולת לספוג את הויטאמינים (בעיקר מקבוצת B) מהמיעיים? - - - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון הומאופתית קלאסית 050-9006464 המכתב של לימור בקישור באתר

הנה מכתב לימור - ניתוח סינוסיטיס שנמנע ועוד

הקישור לא עבד - הנה המכתב של לימור: שלום רב, |שמי לימור, אני בת 34, ואני מטופלת בהומיאופתיה קלאסית מזה 5 שנים. בשנת 2003 חליתי בדלקת פרקים, וטופלתי בתרופה בשם "מטוטרקסט" (המשמשת לטיפול בסרטן הדם). כשנתיים לאחר מכן, בעקבות רצוני להיכנס להריון, התחלתי לחפש אלטרנטיבות לטיפול הקונבנציונאלי שקיבלתי. במסגרת זו, נחשפתי להומיאופתיה הקלאסית. התחלתי בטיפול ההומיאופתי כחצי שנה בטרם כוונתי להיכנס להריון. על אף פנייתי לטיפול זה, לא ממש ציפיתי שהוא יעזור, והתייחסתי לטיפול זה כאל התנסות בלבד. להפתעתי הרבה, כחודש לאחר תחילת הטיפול ההומיאופתי, חל שיפור משמעותי בכאבי הפרקים ובמצב הדלקת. למרות השיפור במצבי, המשכתי להתייחס אל ההומיאופתיה כאל "ברירת מחדל", ולא היה בכוונתי "לזנוח" את הרפואה הקונבנציונאלית. כעבור כמספר חודשים, חליתי בסינוסיטיס, אשר לווה באישפוז. לאחר כחודש של נטילת אנטיביוטיקה וסטרואידים, אשר לא הובילו להחלמתי, נקבע לי תור לניתוח. ההומיאופתית הקלאסית הציעה לי, כי בטרם אגש לניתוח, אנסה לטפל בסינוסיטיס באמצעות ההומיאופתיה. ואכן, גם במקרה זה, החלמתי ללא כל צורך בניתוח. בעקבות ניסיוני המוצלח, החלו גם בני משפחתי (בעלי ושני ילדי) להיות מטופלים בהומיאופתיה הקלאסית. אני ובני משפחתי טופלנו במגוון בעיות רפואיות, כגון: אלרגיות, ברונכיטיס, קוצר נשימה, אסתמה של העור, גמגום, כוויה בדרגה 2, ועוד. מעבר לבני משפחתי, הפניתי גם חברים אשר התייאשו מהטיפול הקונבנציונאלי בבעייתם הרפואית, להומיאופתיה. מעדויות חבריי, גם במקרה שלהם (לדוגמא: הרטבת לילה אצל ילד בגיל 10), הבעיה נפתרה. אציין, כי מניסיוני להומיאופתיה יש השפעה מחסנת. בד"כ הבעיה הרפואית אינה חוזרת לאחר נטילת ה"רמדי" (תרופה הומיאופתית) המתאימה, ואם כן אז באופן קל יותר, אשר פעמים רבות אינו דורש התערבות נוספת. לאחר כ-5 שנים של טיפול בהומיאופתיה הקלאסית, מצבי הבריאותי השתפר פלאים.מתחושה של "חולניות" תמידית, עברתי לתחושה של חיוניות. כיום, ההומיאופתיה הקלאסית מהווה עבורי שיטה ראשית בה מטופלים אנוכי ובני משפחתי, ודווקא הרפואה הקונבנציונאלית הפכה מבחינתי לשיטת הטיפול "המשלים". - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון 050-9006464

מוקי35

New member
מעניין

נשמע טוב.. אגב האם המטופלת שלך נכנסה להריון? מוקי

מעניין

היי מוקי, הילד בן ארבע וקצת. היו הריון ולידה טובים, ומאז הלידה הסתדרה המערכת ההורמונלית של לימור כך שהמחזור שלה סדיר פעם ראשונה בחייה - כן, כבר ארבע שנים. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון הומאופתית קלאסית 060-9006464

למעלה