התקציר של ה- 24.7

SK 3100

New member
התקציר של ה- 24.7

נילי שלא תעזי לקרוא כי עיצבנת אותי עם ההודעה למטה
מנואל הולך לחפש את מיה. מריצה מבקשת מסוניה שתבדר את הקהל. הלהקה מופיעה ויש לה הצלחה גדולה במועדון. אגוסטו הולך לבית הספר אך מסרב לקחת איתו את ויקו שמתה מפחד להישאר בבית הספר. לבסוף הוא יוצא לשתות משהו עם פליסיטאס. בלס מתייחס רע ללוחאן. חואקין מתחיל לחלות מהסמים אבל פילאר מצילה אותו. מיה מבינה שהיא אוהבת לשיר. מיה אומרת לויקו שהיא חייבת לגמור עם מנואל כדי שהלוגיה לא תתעסק איתה. מיה ופליסיטאס מתפייסים. יום למחרת: מיה מבטלת את ההסכם עם גידו, כי לא הצליח לגרום שפליסיטאס תאהב אותו. מריצה מגלה שלבלס יש cochazo. היא מנצלת את זה כדי לגרום לו לשלם על מה שעשה ללוחאן. ויקו גומרת עם מנואל. מיה רוצה לצאת עם מישהו שמזמין אותה אבל מנואל מונע ממנה. היא מנסה להוציא אותו רע בעיניי אביה אבל לא מצליחה. בשביל להתחמק מסוניה וסרחיו, פאבלו ומריצה מתנשקים ומושכים תשומת לב רבה. חואקין נותן לפילאר להאמין שגמר עם הסמים, ובדרך שם לה קצת בתיק בלי שתרגיש. מיה רוצה להשתתף בלהקה. הם עושים הצבעה, פאבלו מצביע למיה, מריצה לפליסיטאס, ומנואל מתלבט...... אל תחמיצו את הפרק הבא של "המורדים"

Scoob¥ Doo

New member
אחרי יומיים של אי השתתפות

אני שמחה להודיע שחזרתייייייייייייי כמו תמיד היה פרק פשוט נפלא(טוב לא כל כך)אבל אהבתי את הנשיקה שלמרות שביום שני שראיתי מה יהיה בפרק הבא הבייתי בטוחה שזה היה מנואל ולא פאבלו.... מיה מיה מיה-היא יודעת לשחק.... טוב בקיצור אני מצפה לפרק של היום... צאו ליהי

SK 3100

New member
רגע רגע רגע

אם ראית את הפרקים אז למה לא השתתפת?

Tinkerble

New member
אני תה לראות את ה............./images/Emo141.gif

פרק של היום! תגידו..... אתם חושבים שאחרי הנשיקה פאבלו ומריסה יהיו חברים? מריסה מאוהבת בכלל בפאבלו? פאבלו בכלל מאוהב במריסה? תענו לי על השאלות האלה בבקשה
זה עדיין לא ברור לי של מי מריסה תהיה חברה

SK 3100

New member
תשובות משוערות../images/Emo70.gif

ובכן, אני חושב שפאבלו ומריצה אכן יהיו חברים למרות שזה לא לרוחי
מריצה כן מאוהבת בפאבלו, והוא אכן מאוהב במריצה

SK 3100

New member
חשבתי שאמרת את זה בצחוק!

מה את באמת לא יודעת? אני בכלל בעד שישלחו אותה אלי בחבילה לישראל!

Tinkerble

New member
תאמין לי שאני מחכה לבנחה........

אבל אני לעומת זאת כבר לא משלה את עצמי...... (חחחח.....)

רז טמבל כנס לפה!

אמרתי שחוץ ממך כי אתה כל הזמן כותב תקצירים כשאני לא יכולה ואז אתה קצת כועס עלי אז אמרתי שמישהו אחר יכתוב במקומי שלא תצתקך לעבוד!!! רואה איזה ילדה מתחשבת אני? תגיד תודה!!

SK 3100

New member
טוב תקשיבי

זה ברור שאת ואני מעולם לא נסתדר, אבל אם זה הכוונה אז בכול זאת תודה, איזו התחשבות מצידך

רז יש לי רעיון....

אני ואתה צריכים להתחתן - אנחנו לא מפסיקים להתווכח על שטויות!!! אבל אני שמורה לדיאגו סווריייייי... חחח טוב אני הולכת להמשיך עם הסרט שלי, ביי!!

SK 3100

New member
רעיון לא רע.......

חוץ מזה אני מקווה שלא התחלת עוד הפעם את ההתקף הזה של ה- "אני בטוח יפגוש את דייגו" כי הסיכויים הם קלושים, וגם אם כן תפגשי אותו, ספק אם תפתחי איתו איזשהו קשר (למרות שאני יכול לקוות בשבילך) ואל תגידי לי תן לי לחלום כי החלומות האלו יגרמו לך לבסוף אכזבה גדולה אם לא תפגשי אותו אני מדבר מניסון שקמילה עזבה הייתי בדיכי חודשיים שלא פגשתי אותה וזה הייה ממש לא נעים...

למעלה