התקציר ל-18.7

מישהו כאן ורוצה לדבר על הפרק?

היה פרק יפה והכי שנאתי את מה שיקרה מחר רוצים לגרש את מריסה!!!

SK 3100

New member
איזה פצצונת קמילה הייתה היום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש פצצה מהלכת
איזה חמודה היא בתקריב של הפרצוף שלה בסוף
אני מת
מה דעתכם
וחידה קטנה למי שיודע: למה קמילה אמרה שלוחאן לא יכולה לצאת

התקציר ל-18.7

אבא של פאבלו ופאבלו כמעט הולכים מכות אבל סנטיאגו בא והם לא הולכים מכות בסוף. הלהקה של מנואל ניקו ומריצה {פאבלו לא היה באותו רגע}, מריצה שרה את אינמורטל {בזיופים גדולים ובקול נוראי אם מותר לי להוסיף}, והם אל היו כל כך מרוצים ממנה. פרנקו נפגש עם סוניה כדי לדבר על מיה, ולא כלכ ך הקשבתי מה היא אמרה לו, אם היא סיפרה לו מה חואקין עשה למיה או לא. מיה "מפתה" את גידו כדי שייצא עם פליסיטאס. מריצה ולונה חושדות שלוחאן גונבת אוכל מהדודה של לונה {נראה לי סנדרה קוראים לה}. המנהל מדבר עם סוניה על הבקשות לצומי של מריצה. תומי ופאבלו רבים. פלי שרה להם את השיר ללהקה, והם מזמינים אותה לחזרות. היא מבריזה לגידו בגלל חזרה, וגידו כועס על מיה. מיה מתעלפת כשהיא רואה תמונה של אבא שלה וסוניה יחד. היא חולמת חשהם רוקדים ברקע לבן והכל. מנואל ממליץ לפלי להסתכל על עוד בנים. מריצה רואה את לוחאן נותנת אוכל למישהו ואומרת לה שהיא גנבת, אז ולחאן מראה ה שזה אוכל בשביל עניים, וכועסת על לונה ומריצה. בקטע הזה אני לא בטוחה: לוחאן רוצה לעזוב או ללכת לאנשיהו, ומריצה מנסה למנוע ממנה ואז גלוריה באה ושואלת את מריצה- למה בדיוק אסור לה ללכת? וככה נגמר הפרק!

למעלה