התקפי זעם

תגובה לאבא של אפי וחייםלוי והורים

קודם כל, תודה על התגובות המהירות לאבא של אפי ולחייםלוי, אז ככה, בני הוא גם פגוע CP קל (חולשה בצד שמאל של הגוף) כך שהאפשרות שתופיע אפילפסיה לא היתה מופרחת, ממה שהבנתי מהרופא הפעילות האפילפטית במוח שנצפתה ב-EEG היתה מוקדית, אבל לפי מה שקראתי עד עכשיו ההתקף שהייתי עדה לו היה GRAND MAL בכל אופן כבר התחלנו לקחת טריגטול (יום וחצי בערך...) חלק מרפואים שאיתם דיברתי (אני עובדת בפקולטה לרפואה) הצביעו על קשר בין זעם לבין האפילפסיה וחלק לא שמים על כך דגש, לכן החלטתי לפנות להורים אם יש כאלה בפורום מאחר ואני מאמינה שידע של הורים או חולים הוא האמיתי ביותר למרות כל המחקרים, מקוה שעניתי על הכל, ןשןב שנה טובה ובריאה לכולם!!!

התקפי זעם

שלום לכם, רק לפני יומיים אובחן בני בן ה-8.5 כחולה אפילפסיה. אני מעכלת את הידיעה באופן חלקי בינתיים, אבל רציתי לשאול שאלה שמאד מטרידה אותי! הילד הוא רגזן מאד (בלשון המעטה) ישנם פעמים בהן הוא נתקף בזעם חזק למשל אם אמרתי לו לכבות את המחשב או הטלויזיה ואז הוא בוכה וצורח(!!!) במהלך שעה או יותר מבלי יכולת להפסיק לרחם על עצמו ולמצוא סיבות נוספות להמשיך את המריבה איתי האם מוכר לכם - האם מצבים כאלו מוכרים להורים מבינכם? האם להעניש אותו באופן קשוח או לבוא לקראתו? אשמח להתייחסותכם ושנה טובה לכולם!!!

חייםלוי

Member
מנהל
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מצטער לשמוע על שהבן אובחן כחולה אפילפסיה ועוד יותר יותר על התקפי הזעם שלו. האם את יכולה לומר איזה סוג אפילפסיה יש לו והאם הוא התחיל לקחת תרופות ואיזה? אם את רוצה, כמובן. בדקתי לגבי התקפי זעם ואפילפסיה באינטרנט ומצאתי שהתופעה קיימת. בכמה וכמה פורומים ברחבי העולם מתלוננים אנשים שהבנים שלהם שיש להם אפילפסיה סובלים גם מהתקפי זעם. באתר הזה תוכלי לקרוא קצת על זה. אני מקווה שזה עוזר. בכל מקרה את מוזמנת להישאר אתנו
ולשתף אותנו. שנה טובה

ע ת ל י ה

New member
היי נסיכה, הבן שלי אובחן כחולה

אפילפיסה בגיל דומה לבנך. לפני כשנה. בשנה שקדמה להופעת המחלה, היו התפרצויות זעם. דברים קטנים יכלו להדליק אותו ולהכניס אותו לצרחות היסטריות וגם אלימות פיזית. לא ממש הבנתי מה קורה כי בדרך כלל הוא היה ילד נעים ונח. חשבתי שמדובר בתוספת ילד למשפחה או בניצנים של התבגרות. אבל האמת, מאוד חששתי מהתופעה ודאגתי לכך שתתפתח עוד. אחרי שהופיעה האפילפסיה בהחלט קישרתי בין הדברים ובעיקר לאור העובדה שלאחר התחלת טיפול בטגרטול התופעה נעלמה לחלוטין. ניתן כמובן לראות בדף ההסבר של טגרטול כי התרופה מטפלת גם במצבי רוח. אצלנו, זה עובד יוצא מן הכלל. הילד פשוט חזר להיות כפי שהיה קודם, ילד נעים ורגוע. לא יודעת להגיד לך האם התופעה נעלמה מפני שהטגרטול מטפל באפילפסיה וזו שגרמה לשינויים ההתנהגותיים או מפני שהטגרטול מטפל בנוסף לאפילפסיה גם במצבי רוח. במקומך, לא הייתי פונה לפסיכיאטרים. לא נכון לעשות סביב הילדים שלנו מערך פתולוגי שלם. הם ילדים רגילים. צריך לטפל באפילפסיה לחזור לחיים שגרתיים ורק אז לראות מה קורה. אגב, מה שאבא של אפי אומר נכון מאוד, מח שיש לו בעיה בדרך כלל קיימות בו בעיות נוספות. לרוב הן כבר הופיעו בשלבים הרבה יותר מקודמים. אצלנו למשל אלו בעיות בתחום המוטוריקה הגסה ורק השבוע הבנתי שיש קשר כי כנראה קיים נזק מוחי מזערי באזור הסנסו-מוטורי וזה המקור לקשיים במורטוריים והבהמשך גם המקור להשיבוש הגלים החשמליים -אפילפסיה. אשמח להיות איתך בקשר גם במסרים. יום טוב ושתהייה לכם שנה בריאה ושמחה

qt1

New member
ברוכה הבאה עתליה ושנה טובה../images/Emo74.gif

למעלה