התקפי אפילפסיה

bambakob

New member
התקפי אפילפסיה

היי שלום לכולם זו פעם ראשונה שלי בפורום ושאו ברכה רציתי לשאול מנסיונכם היה לי התקף אפילפסיה ראשון בעת גיבוש לצבא למסתרעבים וטופלתי בטגרטול שנתיים ומאז 8 שנים לא היה לי התקפים בשנת 2001 היה לי ארוע שנחשד כהתקף אפילפטי ומאז אני מטופל בלמיקטל 100 מ"ג ליום בשנה האחרונה התחתנתי עם הבחורה המקסימה ביותר בעולם אך לצערי היו לי כמה ארועים שחשודים כהתקפים תמיד לאחר לילה עם מעט שינה האם עליי להגדיל את המינון של הלמיקטל או לדעתכם לעבור לתרופה אחרת? הרופאה שמטפלת בי היא ד"ר קידרון

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ידוע שמחסור בשינה עלול להיות גורם להתקפים לכן כפי שאתה מתאר כדאי פשוט לישון כמה שצריך - לפחות 7 שעות בלילה. לגבי תרופות רצוי להתייעץ עם רופא. אנחנו לא רופאים.

הי

מה זה ארוע חשוד? עשו לך EEG לאחרונה? המינון שאתה מצין הוא נמוך, למרות ששמעתי על כאלה שלוקחים מינון כזה ועוזר להם. אתה חיב לעבור למישמעת שינה( 7 שעות שינה מינימום,ורצוי לא להגיע לעיפות), ומאחר ולבטח שאתה נוהג ולכן רצוי שתגדיל מינון. על הרופאה לא שמעתי, אבל יש באיכילוב מרפאת אפילפסיה , ורצוי רק ליפול לידים של פרופ' נויפלד. לרופאים-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=975&a=53612&c=5795&sc=0&ssc=0 לאחרונה הצטרפו אלינו בוגרי ולומדי אונברסיטאות וזה מעודד,ושובר דעות קדומות.

bambakob ../images/Emo142.gif

ברכותי על נישואיך לאישה המקסימה ביותר בעולם
על ד"ר קידרון לא ידועים לי פרטים. אם יש לך איזשהם ספקות או תחושה לא טובה,פשוט קבע פגישה עם הנוירולוג שלך וברר במה דברים אמורים, כל העיצות שקיבלת כאן לפני תופסות יופי. וברוך הבא כמובן

תשתדל שלא יהיו לך לילות עם מעט שינה

אם זה מתי שזה בדרך כלל קורה... לי למשל כבר היה לי שלוש פעמים התקף בזמן טיול.. אז בטיולים התחלתי לישון כמות מספקת של שעות שינה(לפחות 6)... הרופא תחליט מה ראוי לעשות.. אבל הטיפול התרופתי לעולם אינו 100% אנחנו גם צריכים לדאוג לעצמנו...

למעלה