התקפים לאחר שינה

erangilbar

New member
התקפים לאחר שינה

לבננו ישנם סדרת התקפים קצרים ביותר (התנתקות) בחצי השעה הראשונה לאחר קימה משינה. הילד מטופל בטגרטול ונמצא כרגע במעבר לדפלפט האם התופעה מוכרת?

זה שכיח

אצל מי שלא מאוזן, בדרך כלל עד שעה-שעה פלוס אחרי שקמים מהשינה (במקרה שלנו גם שנת צהרים) יש התקפים.

אני לא מכירה את הטרגרטול

ממה שאני יודעת, זה לא בהכרח קשור לתרופה. פשוט כל עוד הילד לא מאוזן ויש לו התקפים - יש סבירות גבוהה שיהיו התקפים אחרי שקמים מהשינה. כשהוא יהיה מאוזן, ולא משנה איזו תרופה תעשה את זה, לא יהיו התקפים, גם לא כשהוא יקום מהשינה. זה רק מהניסיון שלי - אתה יכול להיעזר בנוירולוגית שמתארחת פה כדי לקבל תשובות יותר מעמיקות ומדוייקות. קרן

erangilbar

New member
למה את מתכוונת כשאת אומרת מאוזן?

רמת התרופה בדם היא בטווח הרצוי, אם כי הוא התחיל לקבל את התרופה רק ביום שבת שעבר כלומר 9 ימים

מאוזן זה ללא התקפים

רמת התרופה בדם יכולה להיות טובה וזה אומר שהמינון מתאים לגודל הגוף, תהליך פירוק התרופה וכו', אבל אם עדיין יש התקפים, זאת אומרת שהילד לא מאוזן..

erangilbar

New member
האם זה בגלל הטגרטול?

והאם זה עובר כאשר הילד מאוזן עם התרופה? כמו כן האם זה קורה גם עם דפלפט?

לי היו התקפים אחרי שינה וטגרטול עזר

לי, וכבר אין לי התקפים כל עוד אני לוקח את התרופה. בהצלחה.

חייםלוי

Member
מנהל
זה לא בגלל הטגרטול. התרופה עוד לא

התחילה להשפיע למרות שהיא ברמה טובה בדם. עם אפילפסיה לוקח זמן, לפעמים, עד שמוצאים את המינון הנכון ו 9 ימים זה לא הרבה זמן.

חייםלוי

Member
מנהל
העתקה מהתעתיק

אם אתה רוצה להבין את "התופעה" תדברי אתו על החלומות שלו. שם אולי תגלה את "התופעה"

כן

היה לי מקרה משעשע עם זה במלון בטורקיה. בארוחת הבוקר בבופה הפלתי כל דבר שהרמתי. בערך בצלחת הרביעית ששברתי מנהל המלון שלח אותי לשבת ומלצרים הגישו לי הכל לשולחן. היה נחמד. ואז הלכתי לפסיכיאטר ואמרתי לו שאני רוצה להתאבד... סתם סתם

למעלה