התקפים ופיטורים

התקפים ופיטורים

שלום

אישתי חולה באפי' כבר 5 שנים. בעיקרון היא מאוזנת על ידי למיקטל. ההתקפים האחרונים היו לפני שבוע, לפניו היה התקף לפני חודשיים, ולפניו בהבדל גדול של כמעט 3 שנים.

בעקבות ההתקפים האחרונים ביקשו מאישתי אישור מהרופא שהיא יכולה לעבוד. היא קבעה תור לרופא לעוד שבועיים, אך בעבודה לוחצים עליה להביא את זה דחוף, ואם לא, היא תפוטר.

אשמח לפירוט מה הנהלים במקרה כזה? מה מותר? ומה אסור? והרחבה בנושא.

תודה.

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא יודע מה הכללים במקרה שלה

כל מקרה לגופו. היא לא מאוזנת בכלל. מאוזנת נקרא שלא היה התקף לפחות שנה. אני מציע לפנות לאי“ל ולשאול אותם.

פיספוס

בע"ה

לפני ה"גל" הזה, של שני ההתקפים האחרונים, הפעם הקודמת היתה לפני 3 שנים, וההתקפים האחרונים היו כנראה מזה שהיא שכחה לקחת את הכדורים.

בירור רפואי

שלום רב, מאחל לאשתך בריאות טובה
כאת אשתך נמצאת בבירור אצל רופא תעסוקתי הוא שיקבע מה מידת התאמה התעסוקתית שלה נוכח התקפיה
המעסיק אינו מעוניין לקחת אחריות על מצבה או לשלם פרמיות ביטוח גדולות או חושש שמה תוגש נגדו תביעה משפטית
לפיכך הרופא התעסוקתי ייקבע את עתידה וקביעתו תהווה כיסוי תחת למעסיק

דני11612

New member
פיטורים

עבדתי במשטרה כעשרים שנה אחרי ההתקף הראשון!!! אז אם אין לחץ בתפקיד, מקומות גבוהים או סכנה אחרת, יש גורמים שיכולים לעזור ולמנוע פיטורים.

עילה לפיטורין

צריך לשים לב על מה אנחנו מדברים כאן. אנחנו מדברים על פיטורין עקב מחלה . אסור לפטר אדם משום שהוא חולה!!! איפה נישמע כדבר הזה!!! אפילו לא לאיים על אדם שאם לא יביא אישור תוך זמן כזה וכזה אז יפוטר!! זו עילה לתביעה משפטית!! ויש חוקים ספציפיים בעניין זה!!
בדיוק כמו שאישה הרה לא מפטירים ואישה העוברת טיפול פוריות יש לה "הטבות" של ימי בדיקה......אני גם מטופלת פסיכיאטרית-דיכאון- וכשלמדתי למקצוע מסויים ביקשו ממני הצהרת בריאות שבהחלט היה כתוב בה על מחלתי. וכך גם בעבודה. ועבדתי כרגיל בידיעה של המעסיק....וידעתי את הזכויות שלי. ויתרה מכך היה ברשותי מכשיר הקלטה שבמידת הצורך אוכל להפעילו במידה ותיערך איתי "שיחה מאיימת "בנושא ...כי ביננו יש מעסיקים "חארות" [סליחה על הכתיבה הלא נקייה] ולא השתמשתי בה כי ידעתי מה לענות
לכל אדם שינסה להתנשא עלי.....
תמיד אפשר "להצטייד" בעורך דין...אך כדאי בתחילה לנסות להתמודד בעצמך אם בפנייה לעמותה להדרכה בעניין ואם עשיית "שיעורי בית" דרך המחשב.
אז הרבה בהצלחה.
בברכה,

דני11612

New member
כנסי לאתר:

"עורך דין ייעוץ משפטי ושאלי לגבי החוק. אני מקבל תשובות מהירות מאד

למעלה