התקפות זעם

elena1972

New member
התקפות זעם

הבן שלי בן 5 PDD בדרך כלל הוא ילד שקט רגוע אוהב לחבק ולתת חיבוקים ביום שלישי ורביעי היה לו קצת חום שמנו לו נרות של אקמול כדי להוריד את החום יום חמישי הוא פתאום הישתגע הוא היה מאוד עצבני היו לו היתפרצויות זעם הוא תקף אותנו-נשך ושרט... פתאום הוא זרק את המוצץ שלו והוא לא מצליח להירדם כבר כמה ימים הוא צורח ובוכה כי הוא רוצה כל הזמן להיות בחוץ כשהוא נימצא בחוץ הוא שקט ורגוע..רק הוא מגיע לכניסה של הבית הוא מתחיל להישתגע עוד פעם .. מיום חמישי הוא נרדם רק בעגלה אחרי כל הצרחות והבכי שלו, אחרי זה אנחנו מעבירים אותו למיטה שלו ואז הוא קם באמצע הלילה עם צרחות וחצי מהלילה מטיילים איתו בחוץ בסופו של דבר הוא נירדם לקראת הבוקר ואחרי כמה שעות הוא עוד הפעם מתעורר וכך הסיפור חוזר על עצמו , זה נימשך כבר כמה ימים ככה ביום ראשון הוא הלך לגן ונשך ושרט את הסייעת והגננות וכל הזמן רצה להיות בחצר. , אני לא יודעת מה לעשות איתו המליצו לי על "רטלין" מישהו יכול להמליץ לי משהו ...? איך אפשר להרדים אותו??? ואיך אפשר להרגיע את הליד עם יש לו היתפרצויות זעם. הוא לא מוכן להיכנס לחדר שלו וגם לא במיטה שלו הוא מעיף את המוצץ ולא יכול להירדם בלעדי המוצץ שלו.. ויש לו תת תחושה בפה ובגוף..

אני הייתי מציעה לך שבזמן

התפרצות זעם לעשות "הולדינג". כשלילד התפרצות זעם, הוא מאבד שליטה, ומרגיש לא מוגן, הוא מרגיש שהוא יכול לעשות כל דבר, וזה מפחיד אותו. בעזרת ה"הולדיננג" (חיבוק דוב) את בעצם אומרת לו שיש דברים שאסור לעשות, שיש גבולות, שהוא לא לבד. את מחבקת אותו ולא מאפשרת לו להשתולל. וזה בעצם מה שהוא צריך. הוא גם מרגיש מוגן, ושלא מתרחקים ממנו כשהוא מתנהג לא יפה. מכיוון שהוא יודע שהוא מתנהג לא יפה. כשאת מחזיקה אותו את מסבירה לו שאת מבינה שקשה לו, אבל לא נושכים ולא מרביצים. זה בקצרה... אם תרצי להבין יותר כיצד לעשות זאת, צרי איתי קשר. 0523-641177

אולי יש לו דלקת בפה או בגרון כדאי

היי אלנה, יתכן שיש לו דלקת שלא עלית עליה- בחלל הפה, בשיניים, בגרון או באיזור האוזניים. דלקות כאלו מתלקחות בלילה ומאד יתכן שהוא סובל מכאבים שאינם מאפשרים לו להרדם. אני ממליצה לעשות בדיקה יותר מקיפה- כולל רופא שיניים. האם יש שינויים בצואה שלו? בתיאבון? בבחירת המזון שלו? יתכן שהחום והדלקת הם תוצאה של חיידק שהטוקסינים שלו, עדיין קיימים ומשפיעים עליו לרעה. זה מאד נפוץ לראות תגובה כזו אחרי מחלה. שווה לבדוק לעומק

למעלה