התקף לב בגיל 33

קארין29

New member
התקף לב בגיל 33

בעלי בן 33, מקיים אורח חיים בריא מאוד שכולל תזונה נכונה עם מעט בשר אדום, התעמלות כל יומיים בקנטרי. בדיקות דם תקינות למעט לחץ דם מעט גבוה וכולסטרול מעט גבוה. משקל תקין. לא מעשן. בוקר אחד התעורר עם כאבים בחזה. נסענו לבי"ח ורק לאחר כמה שעות טובות בהם הכאב לא עבר גילו שהוא חווה התקף לב ועבר צינתור דחוף. הרופאים קבעו שמדובר בקריש דם שחסם את העורק הראשי. הסיבה לכך אינה ברורה. אולי למומחים כאן יש כיוון - איך זה יכול לקרות???? ועוד לבחור צעיר שמקיים אורח חיים בריא??? כל השערה תתקבל בברכה. ושאלה נוספת - האם מותר לחולה לב (זה הסטטוס החדש שלו) הנוטל תרופות מידי יום להשתמש בויאגרה? האם יש התנגשות בין הויאגרה לתרופות שלוקחים חולי לב? או שמא אפילו ממליצים על נטילת ויאגרה לחולי לב שהתרופות פוגעות בתיפקודם המיני? ובכלל אשמח לשמוע כיצד התרופות יכולות להשפיע על התיפקוד המיני? למה עלי לצפות? תודה מראש קארין

רותם1000

New member
עזרה קטנה

קארין שלום! דבר ראשון אני מקווה שבעלך כבר עבר את הטראומה הראשונה של הבעיה החדשה והכינוי של "חולה לב". אני רוצה להגיד לפני שאני אומרת מה שיש לי להגיד שאני לא רופאה ויש לי רק קצת ידע בנושא שאולי יוכל להרגיע אותך ולעזור לך. דבר ראשון בקשר לשאלה שלך... אומנם נדיר שבגיל צעיר כל כך ובמיוחד לאדם בריא כמו בעלך יהיה ארוע לבבי אבל זה קורה כפי שקרה לכם. הגוף שלנו הוא מערכת מסובכת מאד שקורה ויש בה מצבים כמו זה. יש אפשרות שזה הגיע ממחלה אחרת מסיבוך מניתוח ממשהו גנטי ויש עוד המון סיבות נוספות שיכולות לגרום לכך. חשוב להבין שלמרות שבעלך עבר התקף לב, זה לא אומר שהוא לא ינהל אורח חיים רגיל. רוב האנשים ממשיכים בחייהם כרגיל. עם המון תמיכה ועזרה ושמירה על הדיאטה והתזונה מתגברים על הכל. שתהיה החלמה מלאה! שמרו על עצמכם רותם

ke12m

New member
דר קיציס

אולי היו לו גורמי סיכון שלא בדק או לא ידע אודותם ! אסור לקחת ויאגרה עם ניטרטים מכל סוג. לעיתים תרופות מסויימות ובעיקר חוסמי ביטא עלולים לפגוע בתפקוד המיני - לכו לקרדיולוג להווץ בו אודותהתרופות ובכלל זה ויאגרה תודה

mariusvi

New member
מה התזונה שלו ?

האם יש לו במשפחה היסטוריה של מחלות לב ? חייבים לעשות הכל כדי להוריד את התרופות. תזונה נכונה באמת, בהדרכת איש מקצוע, יכולה להחזיר את המצב לקדמותו בכל המישורים. לדעתי, לפי איך שאת מתארת את מצבו, תזונתו רחוק מלהיות נכונה. רק בריאות, מריוס, תזונאי

למעלה