התקף חרדה

infatuation

New member
התקף חרדה

הייתה לי אתמול שיחה ארוכה מאוד עם אלי, דיברנו בלילה כמה שעות כי הוא לא רצה לישון ואני לא רציתי לסגור את הטלפון ולהיות שוב לבד. דיברנו על הכל, הוא ניסה לעודד אותי ואמר שניר (הדייט) יתקשר היום, אבל זה לא יקרה וזה לא נורא. זה לא נורא כי בעקבות השיחה אתמול הבנתי שאני באמת לא מוכנה לזה עדיין. דיברנו על הכל, על איך שאני מרגישה, על איך הוא מרגיש אליי.. איך הוא רוצה אותי... הוא התחיל ללטף אותי עם מילים, ולחבק אותי, ולנשק, ולהרגיע.. ומדי פעם הוא עצר לשאול אם אני בסדר, אם אני רוצה עוד, מה אני עוד רוצה... ובכל פעם שהוא נעצר התמלאתי פחד וכאב ובקושי יכולתי לענות לו ושתקתי, והרגשתי מכווצת. פוחדת. וכל פעם שהוא המשיך נרגעתי. עד שבאחת הפעמים שהוא עצר התחלתי לבכות והוא שמע את זה וכולי רעדתי כל הגוף מכווץ ורועד. וקשה לנשום. ואני כ"כ פוחדת. והוא התחיל לשאול אותי מה קרה למה אני בוכה ולא יכולתי לענות. והוא המשיך והתעקש שאני יגיד את זה. אמרתי לו שאני מפחדת. וכולי רועדת והוא ממשיך לשאול למה ממה.. לגעת.

qt1

New member
infatuation ../images/Emo24.gif

מה היה קורה אם הוא לא היה עוצר באותה פעם? מה דעתך? כשהוא המשיך נרגעת... איך הוא הגיב כשאמרת לו "לגעת"? איך את מרגישה עכשיו??? זו התנסות ראשונה שלך בשיחות כאלה עם אלי או שהיו שיחות קודמות לזו? אני יודעת שאת מבינה שאני מחזיקה בדעתי שאת השינוי בחייך את לא תמצאי דרך אלי, ניר או דרך הפורומים אלא בטיפול איכותי חם מבין ותומך , למרות זאת אני מבינה את הכאב שלך ומכבדת את הרצון שלך שלא ללכת לטיפול כעת אע"פ שאני מוצאת את עצמי תוהה אם את לא מסבה לעצמך נזק בכך שאת דוחה את ה'דבר האמיתי'... איתך....... כל הזמן איתך!!! QT

infatuation

New member
זו לא פעם ראשונה

זו הייתה פעם שלישית אולי. בפעם הראשונה גם גמרתי. הוא יודע שקשה לי "לגעת", אבל כמוני הוא לא מבין למה, והתחיל לנסות להרגיע אותי ולהגיד לי שאין לי מה לפחד. וכשאני אהיה מוכנה אני לא אפחד. זה גם לא התקף חרדה ראשון. ומה היה קורה אם הוא לא היה עוצר.. בעיקרון לקראת הפעם הזו שהוא עצר גם כשהוא המשיך המשיך לכאוב לי וכולי רעדתי והתאפקתי לא לבכות. אני יודעת שאלי או הפורום זה לא המקום למצוא שינוי, אבל זו בכל זאת תמיכה, ובקשר לטיפול.. אולי אחרי הלימודים. גם דיברתי עם ניר היום במסנג'ר וכמו שחשבת וכמו שהבנתי כבר לפני זה, הוא לא חושב שזה ילך, בגלל פער הגילאים, ובגלל המרחק. אבל לא נורא. זה יעבור. עכשיו.. אני מרגישה די בסדר.

infatuation

New member
המשך

היום דיברתי איתו שוב, גם הרבה זמן כי הוא לא עושה כלום. במשך השיחה הוא נגע בהמון נקודות כואבות, והתחלתי לנסות להעביר את הכאב בצורות שונות. אם לתת דוגמא קטנה היא בהתחלה כשזה עוד לא היה נורא, התחלתי לששפשף על הרגל עט עם פקק שפשוט קצת שרט, אבל אח"כ זה עבר לזוג מספריים שהיה לידי. והתחלתי לשרוט את עצמי איתם, רציתי ללחוץ חזק אבל לא היה לי אומץ. אבל אמרתי לו.. והוא כעס עליי כי הבטחתי להפסיק. ושוב הוא הרגיע אותי. ואני בסדר. (השמך הגיע מאוחר כי הייתי צריכה להתנתק לפני שהספקתי לשלוח).

qt1

New member
../images/Emo14.gif אני יודעת שקשה

ואני כל-כך כל-כך כל-כך מקווה שתמצאי בך את הכוחות כדי לטפל בכאבים האלה!!! את מוכרחה לקחת את עצמך בידיים ועד שיהיה לך האומץ לכך , אני כאן ...-מחבקת אותך ומרגישה מאוד מתוסכלת וחסרת אונים ,אך מבינה אותך וכואבת איתך. תחזיקי מעמד מתוקה , יהיה בסדר , את תראי שכן... איתך QT

infatuation

New member
../images/Emo18.gif

למה זה כ"כ כואב לי לגעת שם? לא המקום כואב.. אלא לי כואב. אלי ביקש ממני, עזר לי, ונגעתי.. וזה היה כ"כ נעים.. אבל שוב כולי רעדתי והתכווצתי מפחד וכאב. אני עדיין מרגישה ככה. אבל המשכתי והוא המשיך להגיד לי שהוא איתי ושאני לא אפחד. והמשכתי, וגם המשכתי לרעוד, ולפעמים זה הפסיק והיה רק נעים, אבל זה לא התקרב לגמירה. בטח היחסים שלי עם אלי מתחילים להראות לך מעוותים.. בכל מקרה אני חושבת שממחר שוב נדבר פחות, הוא בכלא צבאי אחרי הכל. אני שפוכה מעייפות, וגם קצת מותשת מהכל, אני בטח אשפך על המיטה לא יצליח להירדם ואז גם יקום מוקדם מדי בשביל להשלים שעות שינה.. אבל לא נורא, עוד מעט בי"ס. אין לי מושג מה הקשר אני פשוט עייפה. לילה טוב. ותודה על שאת איתי...

qt1

New member
../images/Emo23.gif היי חמודה

קראתי את ההודעה שלך בבוקר , חיפשתי חומר כתוב על התופעה שאת מתארת , קראתי לא מעט על הנושא ואני מתיעצת עם המנהל של הפורום שאת כבר מכירה
אם זה מתאים לצרף כקישור או לא... אני מאוד מקווה שעבר עליך יום קל יותר ושלא נעלבת על שלא כתבתי מיד בחזרה... איך את מרגישה? איתך QT

infatuation

New member
../images/Emo140.gif

מה פתאום נעלבתי?? אני יודעת שאי אפשר להיות כל היום על המחשב ולענות ישר לכל הודעה שכותבים כאן. אני אשמח אם כן תצרפי קישור, אולי יעזור לי לקרוא על זה, אולי אני יבין את עצמי יותר (ואולי לא). חזרתי עכשיו ממסיבת פרידה לחברה שלי, וכמה שזה קשה, צחקנו הרבה ואני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו. אני גם ממשיכה לדבר עם אלי, הוא כל הזמן דואג לי, כל הזמן שואל איך אני מרגישה ואם אני בסדר כי הוא פוחד ששוב אני לא יגיד לו ויעשה משהו לעצמי. ואם כבר אני מדברת על אלי (שוב), לא אמרת מה את חושבת על היחסים שלי איתו, ממה שאני מספרת כמובן.. וסתם מעניין אותי לדעת. זהו, לישון. לילה טוב!

qt1

New member
../images/Emo63.gif את בטח ישנה ../images/Emo1.gif

אני מקווה שיש לך חלומות מתוקים
אין לי אפשרות לצרף את הקישור מפני שמצאתי לא מעט אתרים ואני ממתינה לאישור של עידן , אין כל טעם לצרף קישור שרק יזיק לך או סתם יגזול מזמנך , אז תתאזרי בסבלנות ביחד איתי? את שואלת מה אני חושבת על היחסים שלך עם אלי ואני מודה שאני לא יודעת עליו הרבה. מה הוא מרגיש כלפייך? כמה זמן אתם מכירים? מה קורה בשיחות הטלפון הארוכות האלה בין שניכם? אתם עושים סקס טלפוני ולך קשה לגעת בעצמך? מה הוא רוצה מהקשר איתך? מהן הציפיות שלו? קיצ..... לא מכירה את אלי מעבר למה שאת כותבת לי , נסי לתת תמונה קצת יותר מורחבת על הבחור , זה יעזור להבין מול מי את שם. מה את חושבת עליו? זה בעצם הכי חשוב לא? להתראות בינתיים יום נעים QT

../images/Emo24.gifinfa יקרה!!!

העברתי לך מסר אישי!! אנא תני את דעתך בכל הרצינות לעיניין!!! תודה !!! עידן

למעלה