התקף....זוכרים אותו?

AVIVIT51

New member
התקף....זוכרים אותו?

כל פעם שיש לי התקף....אני לא יודעת שהוא קרה (לרוב זה קורה מתוך שינה) רק אח"כ אני מרגישה כאב ראש נוראי וכאבים בכל הגוף מהפרכוס....האם גם אתם לא זוכרים שנפלתם?שפרכסתם?

icehand3

New member
לזה קוראים "בעקבות הזמן האבוד"....

זה תמיד מרגיש כאילו חתכו לך סצנה מהראש, לא? ההתקפים שלי ממש לא היו מתוך שינה- תמיד הייתי ערה ועשיתי משהו. ואז, פתאום מצאתי את עצמי על הרצפה, מלאת כאבים איומים ובדרך כלל מוקפת בבני משפחה היסטריים ובאנשי מד''א שמנשימים אותי. הכי מטריד אותי התקף אחד, שבו הדבר האחרון שאני זוכרת הוא שישבתי מול המחשב בחדר של אחותי. התעוררתי מי יודע כמה זמן אחר כך, בחדר של ההורים שלי, מכוסה בשמיכה. אין לי מושג מה קרה כל הזמן הזה, הייתי לבד בבית. תמיד אני תוהה מה קורה בזמן הזה, איפה התודעה שלנו נעלמת...

חייםלוי

Member
מנהל
ברוב המכריע של ההתקפים לא זוכרים מה היה בו

הרי יש איבוד הכרה ולכן לא זוכרים כלום.

2beme2

New member
לא זוכרת..

לא לפני שזה בא,לא כשזה נמצא ומעט מאוד אחרי שהוא הולך.. היו 4,או 5,יודעת רק ממה שספרו לי שבראשון למשל התקשרתי ואמרתי שאני לא מרגישה טוב,אחכ..לא יודעת איפה הייתי..עד שהתעוררתי באיכסילוב.. על הפעמים האחרות..אין לי מה להגיד..לא יודעת איפה הייתי..

dikla528

New member
זוכרת קצת מלפני

ואז מוצאת את עצמי במקומות מוזרים [תחנה מרכזית/אוטובוס/סלון וכו...] על הריצפה ולפי הכאב ראש העייפות והכאבים בלשון ישר אני מבינה שהיה התקף

זוכרת עד לשניה של לפני ההתקף

ומתעוררת לא יודעת מתי אח"כ. לפעמים שעה, לפעמים יותר. תמיד עם כאבים בכל הגוף, כאבים בלסת- שננעלה ממש חזק.

ומנצל"שת תהייה

האם חוסר ההכרה נמשך רק בזמן ההתקף וה"שינה" שאח"כ היא באמת רק שינה, או שחוסר ההכרה נמשך גם אח"כ וה"שינה" היא אכן חוסר הכרה?

באבי16

New member
אהלן,

לי לצערי כל התקף היה קשור לצפייה בטלויזיה כך שצג הטלויזיה היה ממש מושך אותי אליו ואז הייתי מקבלת את ההתקף. בגלל שהראש נחבט ממש חזק ברצפה עקב הנפילה יש איבוד הכרה וכתוצאה מכך התופעות לוואי שלאחר מכן הם כאבי ראש נוראיים!!! יותר ממגירנה.. ועייפות מטורפת..
סתם רציתי לשתף :)

למעלה