התקף אסמטי

ben200

New member
התקף אסמטי

לפני כשבועים היה לי התקף אסמטי רציני שנגמר באיבוד הכרה ואשפוז בטיפול נמרץ, כפי שהרופאים אמרו היתי במצב עדין מאוד. היום אני מרגיש יותר טוב. לאחר שנים שהאסטמה היתה שקטע החליטה שהיא מתפרצת, בשנה האחרונה אני עובר המון משברים נפשיים, המון מתח וקשיים. אני בן 29 האם יש שייכות לעניין הזה? האם המצב הנפשי המתוח שאני נמצא בו הביא עליי התקף זה? תודה

aronyz

New member
אסטמה

כידוע אסטמה היא מחלה פסיכוסומטית לכן אתה בגיל שבו עוברים משברים ומומלץ לגשת לטיפול פסיכולוגי

m_katzmann

New member
אסטמה אכן קשורה למצב רגשי

היי בן, אסטמה אכן קשורה למצב רגשי ולכן לא פלא שברוב המקרים היא עוברת או לפחות לא מתפרצת כאשר הילד גודל ומיוצב יותר רגשית. אני מציעה לך לעבור איזשהו שילוב של טיפול גוף נפש. ועד אז נשימות מסודרות, מדיטציות, לקיחת קצת זמן עבור עצמך, טיולים בחיק הטבע, פעילות גופנית מכל סוג תזונה מאוזנת ושתייה מספקת, יכולות קצת להרגיע, אבל לא כדאי לחכות לפעם השניה ולרפואה האלטרנטיבית יש מה להציע. מאיה

אסתי123

New member
אסטמה וטיפול בה

אתה נוכח בעצמך על הקשר ההדוק והחד משמעי בין הגוף לנפש. עליה ברמת הלחץ, מתח, משברים נפשיים.. הביאו להתפרצות חמורה ומסוכנת. אני מציעה לך לטפל בגורם לאסטמה. הגורם היחודי לך. הנובע מחוויןת חייך, נסיונותיך, הצלקות אותן עברת, הטראומות.... טיפול קינסיולוגי יאבחן את הגורם ויטפל בגורם. טיפול הוליסטי. מאבחן ומטפל בחסימות בגוף ובנפש. ניקוי גופני וריגשי שללא ספק יועיל לך. כמו כן למד לעשות מדיטציה. להירגע. להתחבר לעצמן בשלוה ובנחת.

bluebirdi

New member
עצה נוספת...

טיפול פסיכולוגי בהחלט יכול לעזור, וכמובן גם הקינסיולוגיה. בנוסף, לפרחי באך יש הרבה מה להציע בקשר לאיזון הנפשי, מה שכמובן יתרום להפחתת ההתקפים וחריפותם. מדובר בטיפול אשר לא עובד בצורה מיידית בדר"כ להפחתת ההתקף, אבל אני מאוד ממליצה לפנות לכיוון הזה, במיוחד אם אתה מודע למתח הנפשי בו אתה נמצא כרע. באופן כללי, פרחי באך יכולים לשפראת מצבך הנפשי לא רק למה שקשור לסימפטום, התקף האסטמה. גם שמנים ארומתרפיים יכולים לעזור, גם במצב של התקף וגם לפני. אם תרצה פירוט נוסף, אני אשמח לתת.

ראות ונפש,

בן יקר, הראות שייכות לאלמנט המתכת , תפקידן בראיה הסינית היא לבצע הפרדה בין הטוב והרע ( חמצן וCO2 , סיום ופרידה , קבלת החלטות ועוד) , משברים, מתח וקשיים מחלישים את הרות כיוון שבכל סיטואציה כזאת אתה עומד בפני קבלת החלטות שלא תמיד הינך שלם עימם. ראשית בתקופה זו כדאי לנסות ולהרגע , דרך טיפולי מגע וטיפולים עצמיים כמו טאי צי , יוגה, מדיטציות ותרגילי נשימה . כמו כן ממולץ לשמור על תזונה ולהוריד ככל האפשר מוצרי חלב, בוטנים ,שוקולד, מוצרי חיטה וסוכר לבן, צבעי מאכל, ופירות הדר. ניתן להוסיף לתזונתך גם חליטה של קמומיל ומליסה שהם בעלות אפקט מרגיע וכן תוספי מזון / צמחי מרפא כמו סקוטלריה - המקלה על סימפטומים של אלרגיה בכלל ואסטמה בפרט, קומפלקס של ויטמיני B (B5 מחזק במצבי סטרס ומקל במצבי אלרגיה , B6 עוזר בהורדת כמות ההתקפים וחומרתם , B12 טוב למצבי סטרס ואסטמה.) וויטמין C. בכל מקרה הייתי ממליצה לגשת לטיפול משלים , יש הצלחות יפות בכל הקשור באסטמה , בעיקר ע"ר של מתח וסטרס. הרבה בריאות יעל

למעלה