התקנת oo2.4.1 על Windows

נתנאל531

Well-known member
התקנת oo2.4.1 על Windows

אני משתמש כבר הרבה זמן במעבד תמלילים של OO בשימושים פשוטים יחסית של עורך טקסט. (למרות שיש לי גם Office 2003, אני משתדל להעדיף תוכנה חופשית) על האובונטו מותקן ה2.4.1 בעברית כמו שצריך, בWindows מותקנת גירסת 2.2. חיפשתי במקומות שונים מדריך להתקנה של 2.4.1 על Windows בעברית, ולא מצאתי. באתר המראה של איגוד האינטרנט יש את גירסת 2.3.1 בעברית, שכמדומני באה ביחד עם באג המספרים הידוע. השאלה שלי היא האם יש מקום להוריד ממנו את 2.4.1 בעברית, או שצריך להוריד את הגירסה האנגלית ועליה להלביש חבילת שפה עברית ממקור כלשהו? בתודה מראש

יאיר B

New member
אין גרסא "בילד אין" בעברית גבוהה יותר מ-2.3.1

מאחר וסגרו ל"טק מערכות" את ברז התקציב והם היחידים שהיו מעברתים את הממשק. מה שאתה יכול לעשות, אם אתה חייב ממשק עברי, זה להתקין את גרסת 2.4.1 ולהלביש עליה חבילת שפה שנבנתה ע"י הקהילה (שזה ככל הנראה מה שיש גם בלינוקס): http://ftp5.gwdg.de/pub/openoffice/extended/2.4.1rc2/ בעיקרון אתה צריך את הקובץ הזה: OOo_2.4.1rc2_20080529_Win32Intel_langpack_he.exe שנמצא לקראת סוף העמוד.

נתנאל531

Well-known member
תודה

מה שלא הבנתי, זה שיש באתר שם את 2.4.1 rc2 he ואם חופרים קצת לעומק, מגלים ענף של stable ובו יש 2.4.1 רק באנגלית בלי rc. אבל התאריך של הקובץ זהה, כך שנראה לי שבכל אופן זה אותו דבר.

PICuploadxl

New member
באתר הוא נותן גם את הגירסה האחרונה בעברית

זה מה שהוא רושם לי OpenOffice.org 2.4.1 for Windows, Hebrew בקיצור מאיפה אפשר להוריד את הגירסה האחרונה עם עברית ?

נתנאל531

Well-known member
נראה שאי אפשר להוריד בצורה ישירה

צריך להוריד את הגירסה האנגלית ועליה להלביש את החבילה העברית, ולהתעלם ממה שרשום.

למעלה