התקנת APACHE+SQL+PHP+PHPMYADMIN

alex9913

New member
התקנת APACHE+SQL+PHP+PHPMYADMIN

שלום לכולם! אני צריך להתקין שרת אפצ'י, PHP , SQL ואת כל השאר. מנסיון יכול ללכת על זה יום שלם, ואם לא יודעים בדיוק מה לעשות בסוף זה גם לא יעבוד. לאחרונה שמעתי שיש כל מיני "חבילות התקנה" מעין אינסטלר כזה שמתקין לך את השרת ואת כל הדברים הנ"ל וגם מכוון הכל - לבד! (אפילו בחלונות 98!!!) ואתה מוכן לעבודה תוך 5 דקות. זה כבר לא רעיון חדש, אבל אני לא מוצא את ה"חבילה" הטובה, בינתיים כל מה שניסיתי עושה לי בעיות. מישהו מכיר אתר טוב לזה? יש למשהו פתרון אחר אולי? להתקין הכל לבד ניסיתי פעם, אבל זה שעות וזה גם לא עבד. חוץ מזה אני לא צריך משהו רציני - רק להריץ את הסקריפטים שלי ולבדוק אותם. תודה מראש לכולם נ.ב. אחלה פורום! פעם ראשונה שלי פה.

דקל242

New member
אכן קיים

יש את easyphp. לא ניסיתי לעבוד איתו, אבל אם הוא עוד קיים אז כנראה שזה עובד :) שים לב שהעידכון האחרון הוא מה 8/10/03 ככה שלא יהיה לך שם את הגירסאות האחרונות של הכל... זה מתקין לך apache 1.3.27, php 4.3.3, mysql 4.0.15, phpmyadmin 2.5.3 שבעיקרון זה לא הגירסאות האחרונות, אבל סתם כדי לבדוק דברים זה יכול להספיק. למרות הכל הייתי ממליץ לך לקרוא קצת כאן. זה מדריך דיי טוב להתקנה של כל הדברים האלה צעד אחרי צעד ב windows95/98. בהצלחה, דקל ד"א, נשמח לתגובות איך ה easyphp עובד. אני בטוח שאם היה לך נוח איתו עוד אנשים ישמחו לדעת את זה :)

למעלה