התקנת תוכנה על שרת ייעודי Windows

התקנת תוכנה על שרת ייעודי Windows

בד"כ אני בונה אתרי אינטרנט ומאחסן על shared server. זה מספיק לצרכים הרגילים. אבל עכשיו התעורר הצורך, ואני מעוניין לשכור dedicated server בחו"ל, עם Windows XP Pro או 2003. רציתי לדעת עקרונית איך מתקינים עליו תוכנה: האם פשוט ע"י Remote Desktop? האם בדרך אחרת? שרתי dedicated שבאים עם לינוקס בד"כ מגיעים יחד עם תוכנה בעלת ממשק web, כמו cPanel או Ensim. מה הפתרון המקובל עבור שרתים ייעודיים של Windows? האם יש למישהו ניסיון עם זה? תודה מראש לכל העוזרים והמייעצים.

פוֹלי

New member
אין לי ניסיון

אבל אני מתחברת ב terminal server לשרתים וב- vpn למחשב שלי בעבודה ו\או לשרתים ומתקינה עליהם מרחוק, גם אתה יכול לעשות ככה.

Recursive

New member
כמו שפולי רשמה

כעקרון השרת שלך , אתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה. מה שאמרת על שרתי לינוקס לא מדיוק. ensim ו cpanel הם רק תוכנות לניהול אירוח אתרים. בשרת יעודי העניין הוא שיש לך שליטה מלאה על מערכת ההפעלה. אם אתה רגיל לעבוד אם Terminal server תעבוד איתו (זה גם בטח מה שפתחו לך שם). אם אתה רוצה לעבוד עם pcAnywhere אתה יכול להתקין אותו. תהנה, רק אל תנעל את עצמך בחוץ אהה כן, המלצה קטנה תבדוק אם השרת מאחורי פיירוול, ברוב המקרים צריך להוסיף על זה כסף, או לפיירוול שיתופי או ליעודי.

שוב תודה

ואכן, לגבי ה cPanel ו Ensim זה פיצ'רים שמיועדים יותר ל WebMaster ולא מתייחסים לעניין של שליטה על מערכת ההפעלה. זה רלוונטי גם עבור Resellers. תודה על ההערה, בכל אופן, וגם על הטיפ.

למעלה