התקנת שרת ב win2000 server

ofir_99

New member
התקנת שרת ב win2000 server

שלום יש לי בבית win 2000 server על מחשב אחד ניסיתי להתקין את השרת אבל הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין מכיון שאין רשת האם אני חייב רשת בכדי להתקין סרוור על מחשב יחיד???

zebra

New member
סרבר בבית

קודם כל- בשביל מה אתה צריך סרבר בבית???? ולשאלתך- התשובה היא _לא_ חד משמעית!! שתי אפשרויות: 1) בהתקנה של 2000 זוהה כרטיס רשת אצלך במחשב ולכן נדרשת לספק מידע לגבי מחשבים אחרים אם קיימים כאלה, כתובות איפי שלהם וכיוצ"ב -או- 2) ביצעת מהלך שגוי בהתקנה עצמה והגעת בטעות למסך הזה. כעיקרון ההתקנה של 2000 בכל הגירסאות שלה PROFFESIONAL, SERVER, ADVANCED SERVER היא מאד קלה וכמעט אוטומטית ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

אורי.ק.

New member
לא בדיוק. לא צריך רשת אך כן צריך

כרטיס רשת שהוא: או מחובר בלופ (יש פלג כזה אבל קצת קשה להשיג), או לחבר ל-HUB. זהו Feature! ("יעני" לא BUG).

zebra

New member
לא נכון

"לא צריך רשת אבל צריך כרטיס רשת" מאיפה הקרצת את השטות הזאת?

Amiram_e

New member
מצטער לאכזב את כולכם אבל...

מצטער לאכזב את כולכם אבל אצלי מותקן שרת של חלונות 2000 ללא כרטיס רשת וללא רשת. אשתי משתמשת בו עבור sql server היא עובדת כתחנה מתוך אותו המחשב לאותו שרת. אז מי שלא מבין שלא יקפוץ בראש!!!!!!!!!!!1 בהצלחה עמירם

Amiram_e

New member
אופס סליחה...

לא קראתי טוב לבחור מותקן כבר שרת 2000 ,אבל הוא רוצה להתקין את רכיבי הרשת אז התשובה כמובן שלילית. אצלי מותקן השרת כ Stand alone

למעלה