התקנת שעון לדוד

התקנת שעון לדוד

שלום כולם, החלטתי, לכבוד החורף, להתקין שעון לדוד, ככה שאני אקום וכבר יהיו לי מים חמים. באמת לא היה קשה לפרק הכל ולראות מה העניינים, אבל בשעון שקניתי יש שתי כניסות (לחוטים המספקים חשמל) ושתי יציאות (לדוד). אצלי בקיר יש שלושה חוטים מכל סוג (כלומר - סה"כ שישה, שלושה שחורים ושלושה חומים). כנראה שהתנור החשמלי שיש אצלי בטמבטיה עבר גם הוא דרך אותו מעבר חשמל. עכשיו אין לי מים חמים ואים לי תנור באמבטיה. איך אני מרויח את שניהם בחזרה? איך אני יודע איזה חוטים מתאטימים לאיזה מכשיר? תודה מראש!

מאגר

New member
הדרך הקלה ביותר והבטוחה ביותר שלא

תסכן אותך ואת בני משפחתך היא להזמין חשמלאי מוסמך שיעשה את העבודה בצורה מבוקרת ונכונה כי ע"פ החוק לך אסור לעשות את זה וכל נזק שיגרם כתוצאה מזה יהיה על ראשך כולל נזקים בלתי הפיכים כמו כוויות ומוות. עם חשמל לא משחקים.

שעון לדוד

תראה לשעון של הדוד או למפסק ניכנסים ארבע חוטים, שתיים חומים ושתיים כחולים(שחורים במקרה שלך). אתה צריך לקחת טסטר, וליבדוק איזה מהחומים "חי". אים מצאת שתיים, אז אחד מהם הוא של התנור.אחר כך תלך לארון חשמל ותוריד את ה"פחת" של הדוד ותוודה איזה מיביין השניים שייך לדוד.מיבחינת השחורים זה לא משנה כי כולם אדמה.

למעלה