התקנת עברית ב-Sony Ericsson X10 Mini

Lu Tze

New member
התקנת עברית ב-Sony Ericsson X10 Mini

הי, אני חושב לקנות Sony Ericsson X10 Mini. העניין הוא שסלולרי עם עברית (ושדרוג לאנדרויד 2.1) בא עם תוספת מחיר של כ-200 ש"ח. מצאתי די בקלות איך אפשר לשדרג עצמאית לאנדרויד 2.1, אך לא ראיתי איך אפשר להתקין עליו עברית. אם זה רלוונטי, דף התמיכה של הסלולרי: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/xperiax10mini?cc=il&lc=en האם מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית על המכשיר הנ"ל? אגב, הכוונה היא להקלדת טקסט. אין בעיה שהממשק ישאר באנגלית.

פגית

New member
ברוך הבא

לדעתי בגלל שזה רק 2.1 תתצטרך ממש להחליף רום שתומך בעברית, ב2.2 ומעלה כבר יש כתיבה בעיברית וכל מה שצריך זו מקלדת וערכת עברית מהמרקט. לא יודעת איך ומאיפה מתקינים עברית למכשיר, בטוחה שאחרים כאן מבינים בזה..

שלוקמן

New member
את שוברת את "המסכמות"

והכוונה "לפרגית" :) , עד עכשיו גלשתי בהרבה פורומים של אנדרואיד ולא ראיתי שבדיונים משתתפות נשים, שמח שיש כאן אישה...

Lu Tze

New member
תודה.

איזה רום יתאים פה? מדובר על מכשיר קטן, והרזולוציה בהתאם, כך שלמיטב הבנתי צריך רום ספציפי.

Or Amit

New member
יש על זה לא מעט דיונים ברשת

אבל האמת היא שברגע שמעדכנים ל2.1 יש כבר את הפונטים של עברית בילט-אין במכשיר (בבילד האחרון), העדכון האחרון ל2.1 יצא עם פונטים של עברית וערבית אח"כ להוריד מקלדת ולהתקין אותה צריך להיות בקטנה בכל מקרה, הגרסא המהירה להתקנת עברית (אם אני טועה ו\או משום מה הגרסה לא יורדת למכשיר עם פונטים בעברית): 1. לעשות ROOT למכשיר (עם אחת מהתוכנות הפשוטות, אני השתמשתי ב-SuperOneClick 2. להתקין סייר קבצים כלשהו לטלפון (אצלי ASTRO עשה את העבודה) 3. להוריד את הIsraelPack (חיפוש בגוגל ימצא את זה עם ההסברים איפה בדיוק לשים את הפונטים וכו') 4. להתקין 5. לעשות ריסטרט למכשיר. בהצלחה

Or Amit

New member
דווקא ל2.1

SE הודיעו שהם לא ישחררו גרסאות 2.2 למכשירי האקספריה, אלא ימשיכו להוציא עדכונים ל2.1 (יש שמועות שיגיעו גם 2.3, אבל אני לא משוכנע) בכל אופן, העדכון האחרון היה עם פונטים בעברית וערבית, כדי שהמכשירים שלהם יתאימו למדינות הללו. זה שב-2.1 אין פונטים בעברית כברירת מחדל זה נכון, אבל הם הוסיפו את זה בעדכון האחרון

למעלה