התקנת מאוורר תקרה

bekay

New member
התקנת מאוורר תקרה

האם צריך להזמין חשמלאי? אם כן, מהי העלות ההתקנה? איזה מאוורר תקרה הכי מומלץ? כמה חשמל צורך המאוורר? תודה מראש.
 

bekay

New member
עוד שאלה חשובה

איזה גודל (אינץ') יתאים לחדר של 3 מ"ר??? האם "42 מתאים?
 

תמיר 8

New member
מספר דברים חשובים

רצוי לקנות מאורר ללא מוט היוצא מהבסיס ומתחבר לכנפיים כי המאורר מתנדנד.קנה מאורר שהכנפיים צמודות לבסיס. אם ברצונך להדליק את האור בנפרד מהמפסק בקיר יש להוסיף עוד חוט ולהחליף למפסק כפול וזאת עבודת חשמלאי במידה ואינך יודע. ככלל רצוי לקנות מאורר גדול יותר מאשר קטן כי הם מסתובבים יחסית לאט והקטנים לא יעילים.
 

מאגר

New member
לתמיר אינני יודע מי אמר לך את

שאתה כותב חלקם נכונים וחלקם הפוכים למה שצריך להיות הכדי להרכיב מאוורר תיקרה רצויואף מומלץ להזמין חשמלאי שיודע לעשות זאת זה שרצוי מאוורר ללא מוט זה נכון אבל לחדר של 3 מ"ר אסור לשים מאוורר של "24 מקמה סיבות אם אין רווח בין הקיר לכנפיים המאוורר אינו יוצר תנועה סיבובית לאויר בחדר שהו 3 מ"ר הוא יכול להיות צר וארוך או קצר ורחב ואז מאוור של "42 יהיה גדול ויפגע מארונות או דלתות. כדאי מאוד שתקרה את הוראות היצרן של המאווררים ואז אולי תבין היכן הטעות שלך יש שם הגדרה מדוייקת איזה גודל כנף לאיזה רוחב חדר ולכל מאוורר טוב יש שלוש מהירויות ולמשובחים יש גם 4 ו-5 מהירויות המאווררים הטובים ביותר הם סטאר אמרקאי והנטר אותם אפשר לרכוש ברח' הסלבים בדרום תל אביב עלות ההתקנה נעה בין 100 ל-350 ש"ח ויותר תלוי בסוג המאוורר מה רוצים לעשות ואיזור המגורים.
 

תמיר 8

New member
תגיד אתה רציני?

מה לא הבנת שהבן אדם אומר בטעות 3 מטר מרובע הוא מתכוון ל3 על 3?מה זה חדר 3 מטר מרובע???אפילו שרותי אורחים יותר גדולים...מה הבן אדם יקנה מאוורר שהכנפיים יפגעו בקירות מבלי לתכנן זאת מראש?לגבי חשמלאי המלצתי לו כיאות .אז מה הטעויות ?קצת הגיון חביבי
 

bekay

New member
גודל החדר הוא אכן 3 על 3 מ"ר

שזה נחשב לחדר קטן יחסית ולכן שאלתי לגבי גודל המאוורר. לא מציינים גם בדף מוצר ברכישה באינטרנט מה האורך של הכנפיים כדי שאוכל לפי זה לקבוע אם יש מקום למאוורר ביחס לריהוט שנמצא בחדר כך שעדיין לא הגעתי להחלטה לגבי הרכישה ועדיין לא ברור לי אם "42 יתאים לחדר הנ"ל.
 

תמיר 8

New member
42 אינץ בטוח מתאים ואינו גדול מדי

בתנאי שאין בחדר חפצים שיפגעו בו.תמדוד זה המרחק הכולל בין הכנפיים(קוטר).בערך מטר ועשרה.הכי חשוב אל תקנה עם זרוע.קח בחשבון שמאורר תקרה מפזר היטב את האויר בחדר,אבל לעתים מאכזב בכך שאינו נותן אפקט רוח כמו מאורר פשוט של 18 אינץ' המכוון אליך
 

מאגר

New member
יש לי הפתעות בשבילך לי יש חדר בגודל

זה שהוא רוחב של 180 ואורך 180 והוא משמש אותי מצויין ואני אפלו כותב לך עכשיו ממנו ויש בו מזגן של 1/2 כ"ס 5000BTU/H והוא מצוין אז אבורי כל מה שמשהו כותה מבחינת גוגל הוא הגיוני וקביל.
 
למעלה