התקנה

ajax2003

New member
התקנה

ברצוני להתקין אצל המשתמשים אצלי פאץ' נגד בלאסטר מרחוק... אבל בהתקנה הוא מבקש nextים. איך אני יכול לעשות שהוא יתקין את הפאץ' בלי שהוא יבקש נקסטים ואישורים? בשביל שזה לא יפריע למשתמש....

gaydahan

New member
להתקין שרת sus

מבצע עדכונים אוטומטית ועוד הרבה דברים תקרא הכל ב; ms

ajax2003

New member
תשובה ו2 שאלות

איך מתקינים כזה שרת? איפה אני יכול לקרוא על זה? ונגיד ואני רוצה להתקין סתם תוכנה אחרת... איך אני יכול לגרום לה לעשות אוטומטית נקסטים במקומי?

ajax2003

New member
תשובה

תודה על הקישור עוד משהו... ונגיד ואני רוצה להתקין סתם תוכנה אחרת (לאו דווקא התקנת פאץ')... איך אני יכול לגרום להתקנה לעשות אוטומטית נקסטים במקומי?

ezaton

New member
על ידי יצירת קובץ msi

ויצירת קובץ תשובות (ans) שיענה על שאלות שדורשות next. תוכל למצוא על זה עוד מידע באתר של מייקרוסופט.

ערן-S

New member
בלאסטר

אם אתה רוצה לפתור רק את הבלאסטר, יש אפשרות בכל קבצי הפטצ'ים של מיקרוסופט להריץ עם סוויצ'ים. ראה קובץ מצורף. ללא קשר, פתרון של SUS יהיה יותר יעיל.

ערן-S

New member
אתה לא צריך שום תוכנה

פשוט להריץ את הקובץ שהורדת ממיקרוסופט עם הסויץ' המתאים. במקרה שלך file.exe -q יפעיל את הקובץ בהתקנה שקטה, כלומר ללא התערבות של היוזר, התהליך מתאים ללוגין סקריפט אם יעטף נכון בזיהוי מע' הפעלה ושגיאות.

ajax2003

New member
ובכל זאת

נגיד וזאת התקנה אחרת... לאו דווקא פאצ'ים או שנגיד ולא הייתה את ההתקנה השקטה. אמרו לי שאני צריך להכין MSI באיזו תוכנה אני צריך להשתמש אם אני רוצה ליצור MSI

למעלה