התקנה לא תקינה

ron-ben

New member
התקנה לא תקינה

במהלך התקנת תוכנת Acrobat Reader לא מתבצעת משום מה התקנה של ה- conduit לתוכנת ה- hotsyncro שמטרתו לאפשר את הסינכרון של הקבצים. האם למישהו פתרונים ??!! האם זה קשור לגירסאות של hotsyncro ? הפאלם ברשותי 3Xe עם מערכת הפעלה 3.5.0 . גירסת הפאלם דסקטופ במחשב (הכולל את ה- hotsyncro) היא 3.0.1

סגרת את ה-HotSync לפני ההתקנה ?

אם לא, אז נסה את זה. ואם כן אז נסה להפעיל אותו מחדש, ופשוט להוריד את ה-V מה-Local. כתוב כאן מה קורה...
עומר המאירי

ron-ben

New member
ניסיון שכשל

ניסיתי גם זאת ללא הצלחה. אני נזהר שלא להתקין את גירסה 4.0.1 שיש לגביה דעות סותרות. בינתיים הכל עובד פרפקט מלבד האקרובט. אחרי עדכון לך תדע מה יקרה. עוד רעיונות ? איך "עורכים" סינכרון ?

eff7

New member
ממש אין סיבה לא להתקין 4.01

מי הם בעלי הדעות הסותרות ?

qwertyx

New member
לא יודע מאיפה הבאת את ה

"דעות סותרות" לגבי הפעולה המעולה של 4.01... אשמח לקרוא על זה, הנושא מרתק אותי.

אני ממש לא מבין מה הבעיה עם 4.01

היא יותר אופציונלית ונראית הרבה יותר טוב ! עוד לא חוויתי התרסקות אחת איתה ! דרך אגב, 3Com שיחררו הודעה שאומרת לא להתיחס לציון הגירסה ב"אודות" של ה-HotSync כי הם טעו שם במספר והשאירו את המספר של הגירסה הישנה ! אז אל דאגה, זהו כן ההוטסינק המעודכן !
עומר המאירי

ron-ben

New member
שום דבר אחר אינו קורה בלילות ......

אכן שום שינוי לבינתיים והבעיה עדיין לא נפתרה לעניין החשש לעדכון גירסא ל- 4.0.1 PALM DESKTOP אני מציע לכם לעיין ב"הרפתקאות" של משתמשים באתר www.pdastreet.com לענין הבעיה שבה נתקלתי אם יש רעיונות חדשים הם יתקבלו בברכה.

qwertyx

New member
לא נתפרה הבעיה? שקול בכ"ז

לשדרג ה הדסקטופ... רובינו עברנו את זה בהצלחה (חלק לא ביצעו אני מניח) אם עדיין אתה מתעקש לא לשדרג מפחד זה או אחר, בהצלחה במציאת תשובה, אני מציע לך לפרסם את השאלה מקומות נוספים כמו פאלםבולוורד ו IOL, וכך יותר אנשים ינסו למצא פתרון. בהצלחה

לא מצאתי באתר את החוויות שעליהם

דיברת, אבל כפי שכולנו יודעים - מי שיש לו דברים טובים להגיד בדר"כ לא כותב אותם, רוב הכותבים שם הם אלה שיש להם דברים רעים להגיד ! אתה יכול להפסיק לחשוש מהעידכון... עוד לא שמעתי על אחד שהייתה לו בעיה איתו!

למעלה