התקנה במתנה

התקנה במתנה

שאלה עקרונית בנושא APPLE ID: נניח שלי ולאחי יש ID שונים, ואני הורדתי למכשירי, אפליקציה בתשלום (תחת ה-ID שלי, כמובן).

מבחינה טכנית, אני יכול להחליף את ה-APPLE ID במכשיר שלו, ל-ID שלי, ולהתקין את אותה אפליקציה, מבלי לשלם שוב. נכון? אני מניח שאין מניעה שלאחר מכן, הוא יחזיר את המכשיר ל-ID הרגיל שלו, וימשיך כרגיל.

האם צפויה לו בעיה כלשהי בשימוש השוטף באותה אפליקציה? בפרט לאור שהותקנה באמצעות ID אחד, אבל המכשיר מוגדר כעת עם ID אחר.

(אני מכיר את אפשרות הניהול ה-"משפחתי". ובכל זאת מבקש תשובה ממוקדת לשאלה הספציפית).

noa_f

New member
כן. בשביל לעדכן אותה הוא יצטרך להכניס את הסיסמא שלך

אין בעיה לעבוד עם אפליקציות שמגיעות מכמה חשבונות אפל, אבל זה מעיק פה ושם.

פה התחלתי לחשוד

זכור לי שבעבר הרחוק (כמה מטריד ששלוש שנים הפכו להיות "עבר רחוק"), היה קורה שבמהלך שימוש שיגרתי במכשיר, פתאום היתה קופצת בקשה לסיסמא, לצורך עידכון אפליקציה. ומן הסתם, מצב כזה אכן עשוי לתקוע את המשתמש.
אבל משום מה זה לא כך בעידן המודרני (שנה-שנתיים אחרונות). עידכונים נעשים תמיד באופן יזום דרך האפסטור.
האם זה רק עניין של הגדרת תהליך העידכון (כן/לא אוטומטי), או שחל שינוי כלשהו בהתנהלות מערכת ההפעלה או האפליקציות?

noa_f

New member
אם אתה בוחר עדכון אוטומטי בהגדרות של האפסטור

אבל האפליקציה שייכת לחשבון אחר, היא לא תתעדכן.
יתכן שתקפוץ לך גם חלונית התראה, אני לא בטוחה (כי כבר מזמן אצלי כל האפליקציות שייכות לחשבון אחד).

למעלה