התקן הגנה לחולים בעלי התקף כללי

EpiSafe

New member
התקן הגנה לחולים בעלי התקף כללי

שלום רב חברת אפיסייפ פתחה התקן הגנה לחולי אפילפסיה שחווים התקף כללי מטיפוס טוניק- קלוניק (Grand Mal) ויש להם התרעה מוקדמת (Aura) לפני ההתקף. ההתקן מוכנס לחלל הפה על ידי החולה עצמו מיד לכשהוא חש בהתקף מתקרב. ההתקן מונע נזק מנשיכה לחלל הפה, מבטיח נתיב אויר לחלל הפה ונותן פתרון לבעיה כואבת של נזקים לחלל הפה כתוצאה מנשיכת לשון ו/או לחיים. ניתן לראות את ההתקן באתר www.episafemd.com החברה סיימה את שלב הפתוח ומעונינת לשווק אותו בישראל. בכדי לעשות זאת, החברה צריכה לבצע שלב של ניסויים קליניים. הניסויים הקליניים החלו והחברה זקוקה למתנדבים נוספים לצורך השלמת המחקר. דרישות ממתנדבים: בוגרים, בעלי התקפים מטיפוס טוניק-קלוניק בתדירות של למעלה מאחד כל חודשיים ובעלי התרעה מוקדמת. תוצאות הניסוי הקליני יאפשרו לחברה לשווק את ההתקן בישראל ולתת מזור לבעיה כואבת. מתנדבים מעונינים העונים על התנאים מתבקשים להתקשר לערן - 052-649047

ממליץ להשתתף

אני מכיר את ערן ואת המיזם. אני ממליץ לכל מי שמתאים להשתתף בניסוי להשתתף . בהשתתפות בניסוי מקבלים את ההתקן ללא תשלום- כך אני מבין. יוסי אונטרמן מנהל אי"ל-אגודה ישראלית לאפילפסיה

hashy

New member
אה... איפה נעלמו התגובות מאתמול?

נכנסתי לאתר. רעיון מצוין, כמו שנאמר "איך לא חשבו על זה קודם?..." היה חוסך לי כמה בעיות חניכים שיש לי היום...

ufo11

New member
עכשיו פה עולה השאלה... האם כדאי

להשתתף אבל זה אומר שיש לך התקפים בתדירות גבוהה חס וחלילה, או לא להשתתף ולהיות מאוזן...:)

למעלה