התקלקלי הבוילר. מזמינים בשביל זה אינסטלטור או משהו אחר?
ר רחוב האגס 1 New member 27/2/07 #2 חשמלאי ../images/Emo62.gif אנחנו מזמינים בשביל זה את בעל הדירה שלנו - לא עולה כסף ומתוקן ביעילות. והעיקר - איפה את מתקלחת בינתיים?
חשמלאי ../images/Emo62.gif אנחנו מזמינים בשביל זה את בעל הדירה שלנו - לא עולה כסף ומתוקן ביעילות. והעיקר - איפה את מתקלחת בינתיים?
S shellyland New member 27/2/07 #3 מתקלחת במים קרים. שזה גרוע במיוחד, בהתחשב בחום הגבוה שיש לי. מאיפה לי שזה החשמל ולא הצינורות? לצערי וכן לשמחתי - אני בעל הדירה.
מתקלחת במים קרים. שזה גרוע במיוחד, בהתחשב בחום הגבוה שיש לי. מאיפה לי שזה החשמל ולא הצינורות? לצערי וכן לשמחתי - אני בעל הדירה.
ת תרנגולת ערומה New member 27/2/07 #4 אל תתלבטי יותר מדי ותזמיני חשמלאי. הרושם שלי ממך הוא שאת יכולה להתלבט בעניין הזה שבועות, והפעולה היחידה שתנקטי תהיה לשנות את החתימה שלך ל"מי יציל את הבית שלי" של דפנה דקל.
אל תתלבטי יותר מדי ותזמיני חשמלאי. הרושם שלי ממך הוא שאת יכולה להתלבט בעניין הזה שבועות, והפעולה היחידה שתנקטי תהיה לשנות את החתימה שלך ל"מי יציל את הבית שלי" של דפנה דקל.
S shellyland New member 27/2/07 #8 דיברתי עם האינסטלטור. בבעוד שעה הוא ישלח לי את אחיו שיחליף לי את הפלאנג' בגלל האבנית של המים בירושלים.
דיברתי עם האינסטלטור. בבעוד שעה הוא ישלח לי את אחיו שיחליף לי את הפלאנג' בגלל האבנית של המים בירושלים.