התקופה הזו....

התקופה הזו....

שבין פסח ושבועות... מעוררת בי מאז ומתמיד איזשהו אי-שקט כאילו ישנתי כל החורף ועכשיו משהו בפנים מתחיל להתעורר ומנסה לפרוץ החוצה... לא תמיד זה טוב כל כך, אי השקט הזה. הוא מעיר בי צורך לברוח,להתרחק, להשיל מעליי את שלל המחויביות היומיומיות שלי כאשה עובדת, כאם, כרעיה, כבת זוג... ומעורר מתח
היום גיליתי במבט לאחור שכל מערכות היחסים המשמעותיות בחיי התחילו או הסתיימו בתקופה הזו שבין פסח לשבועות. גם השבר הגדול בנישואיי התחיל בפסח והגיע לשיאו ולפירוד בפסח של השנה שאחרי... ופסח השנה טמן בחובו סערה זוגית משלו (עליה כתבתי כאן קצת לא מזמן). אני מוצאת את עצמי בשנים האחרונות חוששת מהאביב, מההתעוררות שהוא מביא איתו, ומקווה לעבור אותו בכמה שפחות נזקים כי אחר כך, כשההתרגשות חולפת ומגיעים ימי הקיץ החמים אני חוזרת לעצמי ומוצאת שוב את השלווה וההנאה (והאושר???) בחיי כמו שהם.... לעיתים לא ברור לי מי זו פרפרים האמיתית האם זו שמתעוררת לתקופה קצרה באביב או זו שמוצאת ספוק והנאה דווקא בימי חול ושגרה... פרפרים (בתקופה של סערה פנימית)

פרפרים

היא זו שמתעוררת לתקופה קצרה באביב וגם זו שמוצאת ספוק והנאה דווקא בימי חול ושגרה

r e d head

New member
שמעתי פעם...

שהרבה ממערכות היחסים מסתיימות בתקופה הזאת שבין החורף לקיץ בחורף יש לנו נטיה להתכרבל ולביתיות. לקראת הקיץ נכנסות מחשבות של התחדשות, השתחררות וחופש. אחרי שאמרו לי, נזכרתי שגם אצלי זה היה ככה.

gn64

New member
קדחת האביב ? יש תרופות נגד זה

אני מניח שבשני המקרים זה אותו אדם. יש מחזוריות בטבע ואנחנו לא יכולים להתחמק מההשפעות שלה. שיגרה זה דבר נחמד בתנאי שהיא לא הדבר היחידי שקיים. שיגרה זנ משהו שכייף לחזור אליו לפעמים אבל חובה לברוח ממנו מדיי פעם

ראיתי אותך

שלא תחשבי לך רק הנושא הזה מעורר בי המון ועכשיו כשקצת לחוץ לי הזמן מעדיפה לחכות לזמן יותר טוב להגיב רק שתדעי

משום מה

לא מוצאת את המילים רק מתחברת לתחושה הזאת שמביא עמו האביב אחרי שנת החורף שלי יש באביב הזה איזו התחלה כל שנה מחדש צורך לעשות ,לראות,להריח לחוות (רק שאצלי זה ממשיך עד הגשם הבא
) ההודעה שלך מביאה אותי לשאול האם את מצרה על ההתעוררות הזו? האם באמת את חשה שאלו אכן נזקים?

פרפרים

עוד הריח שלך עלי מאתמול ועוד הטעם שלך בפה אני רוצה לדעת הכל מהכל מה בעצם אומר כל זה. עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש. אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול בצבעים של מתוק מדבש. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה. שוב אותה תחושה שכדאי להמשיך ושאפשר להרים מבט גם ששוקעת השמש גם שמחשיך זה שנינו יחד אני ואת. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הספורים נכנסים לתוך פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים, הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה עוד הריח שלך עלי מאתמול

blonda3

New member
גם אצלי זה התחיל ונגמר באביב../images/Emo39.gif

הכרתי את בעלי באביב, וסיום הקשר שלנו התחיל באביב. אף פעם לא חשבתי על זה ככה. מצד שני את הקשר השני המשמעותי שלי הכרתי נדמה לי בקיץ והסיפור התחיל מאוחר יותר בין הסתיו לחורף.... אז כנראה שזה עניין של מקריות.... אבל יש משהו באביב מבחינת תחושת ההתחדשות והצורח להתחיל שוב לפרוח.

ophra

New member
ואצלי האביב

מתחיל בימי הולדת של הגורים (הפרש של חודש) וההתרגשות אוחזת בי כמובן בכל שנה מחדש כמה גדלו כמה שנים אני כבר "אמא" דווקא התחלות וסיומים של קשרים קרו אצלי בעיקר בסתיו ובחורף
ובכלל, מאיך שמרגיש עכשיו בחוץ נראה שלי שכבר לגמרי קיץ
עפ
(חחחחחחחחחםםםםםםםםםם)

למעלה