התקווה...

Shanny

New member
התקווה...

היום הזה.. אתמול.. כמה שהוא שינה בעבורי לעולם לא תוכל לתאר לעצמך.. כמה רק שיחה ולו קטנה איתך.. רק לדעת שאתה כבר לא כועס.. רק לדעת שאתה שם.. רק לדעת שאולי.. שאולי יהיה סיכוי ולו אף קלוש.. שאראה אותך שוב.. רק לדעת זאת.. עושה לי מצב רוח אחר לחלוטין.. התקווה בליבי... שאולי יום אחד.. נשוב להיות מה שהיינו.. חברים הכי טובים.. עוזרים האחד לשניה.. התקווה הזו לא עוזבת אותי.. היא תמיד שם.. ואתמול.. הראיתי לה.. לתקווה הזו.. שיש הצדקה לכך שהיא עוד שם.. כי אולי.. אבל רק אולי.. הצלחתי... לגרום לך גם לרצות.. להחזיר את הטוב שהיה... שיהיה שוב.. שלך.. shanny

shanny

תמיד יש תקווה... לפעמים היא מסתתרת וצריך לקחת פנס או להדליק כמה כוכבים כדי שיאירו את הפינות האפלות... שולחת לך כמה כוכבי דרך רק טוב!!!

Shanny

עמוק בתוכי גם אני מחפש רגע קסום כמו שאת מתארת... תקווה זה דבר נפלא, לעולם אל תוותרי, לעולם... לפעמים יש מין רצון כזה להעצים את העבר - לחשוב שזה הדבר הכי טוב שהיה... אבל מה שהיה היה, יכול להיות שבהווה יהיה טוב יותר כמו שיכול להיות פחות טוב... אני חושב שלא תמיד כדאי להתרפק על העבר, אלא לחיות את ההווה, לחיות את החיים - תסתכלי רגע מסביב, אני חושב שלא כל כך רע לך - אפילו טוב... רק טוב והרבה בהצלחה... a total stranger

למעלה