התקווה הקטנה שלי

apchiiiiit

New member
התקווה הקטנה שלי

זה יותר שאיפה מאשר תקווה... אני מקווה שמתישהו בחיי יצא לי להקים אוניברסיטה חדשה בישראל, שאין בה את כל החסרונות ואני מוצאת בכל האוניברסיטאות בארץ!!!!! אני חושבת שאני בדרך הנכונה, כי אני צריכה להתפתח לחיים האקדמאים, וזה מה שאני עושה (אני לומדת לתואר שני, ואני בת 19, אז יש לי זמן...)

איך בדיוק הספקת

שיהיה קודם כל בהצלחה , אבל איך מצליחים לשלב גם בגרויות גם לימוד באונברסיטה ודרך אגב איפה הצבא בכל הסיפור ... אשמח לדעת שבלולנית - נתי

apchiiiiit

New member
אז ככה

התחלתי ללמוד בגיל 14 במקביל לתיכון, ואז פרשתי מהתיכון וסיימתי ב-18, ועכשיו אני לומדת לשני

ואוווווווו ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמממממ כלומר את רצינית! ואווווו כל הכבוד. את נהנית מהלימודים? מה את לומדת אם יורשה לי לשאול? רק טוב!!!

יודע ש...

New member
ואוו את מאד צעירה. כבר לומדת באוני?

עתודה? יפה יפה שיהיה לך בהצלחה . יום נפלא לכולם ולפורום האהוב עלי

סליחה שאני קצת ציני, אבל מה בדיוק

רע במוסדות הקיימים? אין לי מושג מה את לומדת. לדעתי זה גם לא חשוב. מה שחשוב זה המטען המדעי והמחשבתי שאת מקבלת. אם המרצים נחמדים או לא, זה בדיוק כמו שיש אנשים נחדים יותר ונחמדים פחות. את הבירוקרטיה את לעולם לא תנצחי, גם לא במוסד שאת בעצמך תקימי, מרגע שבמוסד שלך יופיע/תופיה מזכיר/מזכירה חגיגת הבירוקרטיה תתחיל. סגול(לא מאמין ב"מלחמה בתחנות רוח")

אני חושבת

שלפעמים טוב לנו שקם דור צעיר שחושב שהוא עוד יכול לשנות דבר מה בכאוס שקיים כאן. ותחנות רוח אולי עושות רק רוח, ומה רע בכך?? רק טוב!!!

למעלה