התקוה 6

Holy Man

New member
התקוה 6

ראשית עלי לציין שאני חדש כאן, וחדש למוזיקה של התקוה, אבל לא חדש למוזיקת הראגאי וכו' לא הכרתי ולא שמעתי על התקוה 6 עד אשר הייתי בדרכי הבית מבילוי בסופ"ש בים המלח נשמע השיר של אלוהים ברדיו בגלגלץ, ומיד נדלקתי, הורדתי את השירים מהאינטרנט - וחיש מהר רצתי לרכוש את הדיסק, שאגב מעולה!!! במיוחד גאידמק גדי ארקדי גאידמק חחח בכל מקרה, אני ממש ממש מרוצה להסגנון שלכם, הישר כח, ובקרוב נבוא להופעה ונראה אתכם בחי :) כל הכבוד המשיכו כך ודבר אחרון, יש לי התערבות עם חברה שלי, היא טוענת שהסגנון ו"המבטא" שלכם הוא כי חייתם בג'מייקה, ואני אומר שלא מי ומה נכון?? וצודק :)

BOREKASS

New member
אתה צודק אני חושב

איך שידוע לי אתה צודק והיא טועה, את השפה למדו (כמו חבר שלי ואני בחצי דרך) דרך שירים ודברים דומים, די פשוט למעשה אבל מה אני בכלל מדבר בשמם. ולגבי הסגנון אני חייב לציין שהדיסק אהבתי בו כמה שירים וחלק לא ממש, הגרסאות מההופעות לדעתי בחלקן יותר יפות מהשירים בדיסק כי אני עוד מרגיש את האנרגיה שיש בהם ואני נזכר בהופעות....... אבל זה אני וכל שיר שלהם אני אוהב וחולה על הלהקה.

הסגנון והמבטא באמת באו מג'מייקה..

אבל זה לא אומר שהם חיו שם. מה שכן, הם ביקרו שם. :)

otzzto

New member
בונא!

מה אתה מוריד מוסיקה? ועוד של אמנים מתחילים! זה נראה לך אשכרה בסדר? גם ככה הם מקבלים גרושים יחסתי למה שמגיע להם, וגם ככה יש את כל הגנבים "החוקיים", אז צריך לגנוב עוד?

לא אחי../images/Emo128.gif

הבן אדם שמע על להקה, הוריד שירים. ואפילו שהיו לו את השירים הוא קנה את האלבום. יותר כבוד מזה אני לא מכירה. חג שמח
-כשף!

MC SammY

New member
../images/Emo45.gif

מישהו פה רוצה להגיד לי שהוא קנה את הדיסק של התקווה מבלי לשמוע אותם קודם?

BOREKASS

New member
"חברה הדיסק עוד מעט!" חחחחחחחחחח

סתם חולה עליהם, גם לא סבלנו בזמן שחיכינו לדיסק.

otzzto

New member
למה להוריד אבל?

רוצה לשמוע? שילך להופעה, שיקנה את האלבום לייב ושלא יגנוב.

Holy Man

New member
חבל

חבל שלא קראת את הכול ועד הסוף ובחרת להגיב סתם קודם כל שמעתי אותם ברדיו לפני שהורדתי, וגם מבלי להוריד החלטתי לקנות את הדיסק בפעם הראשונה ששמעתי אותם חוץ מזה, השירים שהורדתי הם מהופעות ככה שלא נראה לי שיש אותם בדיסק כלשהו וכו' מה שאומר שגם ככה זה פיראטי כבר ואין דבר כזה גנבים "חוקיים" או שאתה קונה או שלא!! כל אמן מתחיל או ותיק, מצליח או לא, אני לא בעד הורדת השירים מהאינטרנט! או לפחות אם כבר הורדת... אז לך תקנה את הדיסק!! כנראה שהורדת כי אהבת ... ומעט הכסף שתשקיע בשביל דיסק שווה עבור ההשקעה וההנאה שהאומן עושה עבורך.... Peace MAN

otzzto

New member
זה לא משנה את זה, עדיין הורדת.

ואם החלטת לקנות למה הורדת? למה החלטת לתמוך באלה שגונבים ולעזור להם בזה שאתה מייצר עוד עותקים גנובים ברשת? אגב, לא הבנת אותי, הגנבים "החוקיים" הם כל האנשים שחושבים שאם יש אנשים מוכשרים ומגיעה להם כל ההערכה שבעולם אז גם להם מגיע לשים את ידם בצלחת... אני מקווה שהבנת.. "כל אמן מתחיל או ותיק, מצליח או לא, אני לא בעד הורדת השירים מהאינטרנט!" אז אל תוריד! אתה נגד משהו, על תעשה אותו, זה נראה לי די בסיסי. "לפחות אם כבר הורדת... אז לך תקנה את הדיסק!!" זה כמו להגיד "לא משנה במי מדובר לאנוס זה לא בסדר, אבל אם כבר אנסת, אז תן לה איזה טיפ!" לא משנה מה תגידו, לגנוב את היצירתיות של אנשים ז ה ל א ב ס ד ר !

SV Design

New member
אוקיי זה טיפה מוגזם..

הקטע הזה של הדוגמא של להוריד ואז לקנות שנתת ממש לא מתאים ולא קשור ולא דומה בגרוש לגנבת מוזיקה זה מעשה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע... עכשיו דבר שני...הבן אדם קנה את האלבום הוא קנה אותו...הוא לא פגע בתקווה 6 הוא קנה את האלבום שלהם בחנות במחיר מלא..אוקיי ? וזה לא שהוא קנה והוריד ואז צרב את זה לחברים שלו..או משהו הוא הוריד שמע ואז הלך לקנות..אני מבין את זה שיש אנשים שרוצים לשמוע טיפה יותר מלהיט אחד מאלבום לפני שהם הולכים לשלם על להיט אחד ושיר טוב אחד מחיר מלא של אלבום..עכשיו אני לא אומר שזה בסדר להוריד ולקנות יש אפשרויות אחרות כמו לשמוע במייספייס ביוטיוב ובעוד מקומות,בעיקר באינטרנט..ואני עושה את זה אני לא מוריד אני שומע במקומות כאלה וקונה..אבל תכלס הגזמת הבן אדם קנה את האלבום לא הייתי מציק לו כל כך..אולי לך זה בסדר לקנות אלבום על "עיוור" או אולי בגלל שהיית בהופעות או משהו אבל יש אנשים שלא הספיקו ללכת להופעה (שגם זה אגב עולה כסף) או שאין להם כוח ללכת להופעות או שהם לא אוהבים או משהו..או שאין הופעה בקרוב באיזור..

SV Design

New member
אה ואם במקום להגיד לו כמה הוא רע וכמה הוא גנב

היית אומר לו שיש גם דיסק לייב שלא נמכר בחנויות ואפשר לקנות באינטרנט...אז הוא אולי היה גם מוחק שירים שהוא הוריד (כי זה שירים מהאלבום לייב) והולך לקנות את האלבום לייב..

otzzto

New member
זה כתוב בהודעה שלי,

אני לא יודע על מה אתה מדבר, זה לא אחריותי ליידע אותו על האלבום לייב... אתה אומר את זה כאילו אני נכשלתי בלידע אותו על האלבום לייב... הוא היה צריך לברר לפני שהוריד....

SV Design

New member
אה בסדר..

מצטער האמת היא קראתי את ההודעות שלך בדיון הזה את כולן כנראה שזה חמק מעיניי..ולא אני לא אומר שזה התפקיד שלך או משהו.. אבל הוא חשב שאין אלבום לייב במיוחד כי מפרסמים את אלבום הבכורה כאלבום בכורה ואם אתה הולך לחנות ושואל "יש לכם אלבום לייב של התקווה 6 ?" הם יגידו לכם : "אין כזה יש רק את אלבום הבכורה"..ובסדר אז אני לא מאשים אותך שלא אמרת פשוט חשבתי של אמרת ואם זה באמת היה ככה אז פשוט התכוונתי במקום להגיד לו כל הזמן שהוא גנב היית מיידע אותו על כך והיית גורם לזה שהוא היה קונה את אלבום הלייב ומוחק את השירים מהאלבום הזה שהוא הוריד כי הוא חשב שהם פיראטים במילא ושאין אותם על שום אלבום..

otzzto

New member
זה עדיין לא בסדר

אני לא מדבר על התקוה 6 ספציפית. אולי יש איזה אלבום שהוא אוהב רק כמה שירים? שיוריד? א) במדינה דמוקרטית לא גונבים, יש חוקים מאוד הגיוניים בנושא... ב) בנוסף לזה שלא גונבים, לא גונבים אמנות. אנשים עבדו קשה מאוד בשביל האמנות שלהם, הם מקבלים על זה גרושים בגלל כל האנשים שחושבים שמגיע להם לקחת להם ואז לוקחים להם עודדדדד, זה פאקד אפ.

SV Design

New member
אוקיי כמה דברים :

1. אתה לא שוטר נכון ? זה לא שאתה הולך להתלונן עליו במשטרה עכשיו או משהו נכון ? כי ככה זה כל העולם מוריד..רוב האנשים שיש להם מחשב וחיבור אינטרנט וטיפה מבינים מורידים..אז בסדר נכון זה לא חוקי אבל תכלס מבחינת חוק הוא עבר עליו אבל מבחינת היגיון הוא לא עשה באמת פשע כי הוא קנה את הדיסק.. 2. ועכשיו בסדר אז אני מבין כבר אם היית עושה את זה לבן אדם שהוריד ואהב רק כמה שירים מאלבום ולא קנה כי הוא אהב רק כמה...אבל הוא לא כזה הוא קנה אז למה אתה קורא לו "גנב" ? ושוב נכון מבחינת החוק הוא גנב אבל שוב אם אתה הולך לפי החוק לך תתקשר למשטרה ותגיד שהוא הוריד..ואתה לא תעשה את זה נכון ?...

otzzto

New member
חח עדיין יש חוקים במדינה הזאת

החוקים קיימים מסיבה מסויימת, מדינה דמוקרטית: נבחרי עם מחוקקים חוקים, אנחנו פועלים לפי החוקים (שבמקרה הזה מאוד מאוד הגיוניים, פשוט לא לגנוב, לא לפני ולא אחרי).

SV Design

New member
נו הבנתי..

נכון לפי החוק הוא גנב..אבל כמו שהרבה אנשים אחרים חונים במקומות שאסור וזה..זה אותו דבר.. עכשיו לפי החוק הוא גנב לפי מה שבאמת קורה הוא לא, למה ? כי הוא קנה את האלבום..זהו...עכשיו אתה יכול ללכת ישר ולהגיד ככה החוקים אז הוא גנב..אבל תכלס הוא לא..

למעלה