התקדמתי

anuterhi

New member
התקדמתי

לא קל להרכיב את האזורים שהם לא מופיעים בתמונה שעל הקופסה.

מרשים!

אני ממש מתרשמת ממי שיש לו סבלנות לפאזלים מהסוג הזה. אני לא מתקרבת אליהם. אני פוחדת להפוך לאלימה כלפיהם

anuterhi

New member
יש רגעים

שמרגישים שעוד מעט רוצים להפוך את השולחן!
אז עושים הפסקה קטנה וממשיכים.

וואו, איזה יופי ואיזו מהירות.

כל הכבוד.

ומה שכתבת על העצבים כל כך נכון, גם כשאני רואה שנגמרת לי הסבלנות אני פשוט עושה הפסקה ואחרי כמה זמן שוב מעקצצות לי האצבעות להמשיך.

אנחנו סיימנו

את הפאזל של קזבלנקה.

היה כיף. כמו שאמרה anuterhi החלקים האדומים היו קלים יותר מהשאר אבל בסך הכל היה סבבה.

מה שכן, משום מה, למרות שהפאזל הוא של רבנסבוגר האיכות היתה ממש על הפנים הפאזל פשוט התפרק מעצמו כשהנחנו עליו יד, גם להפוך אותו כדי להדביק היה די סיוט כי היינו צריכים לעשות את זה בחלקים ועם כמה קרטונים.

החלטנו להדביק את הפאזל, להדביק אותו על בד קנבס ולתת אותו לקרובת משפחה שלי שלמדה בימוי ופריקית של סרטים (ובנוסף צריך להתחנף אליה כדי שתשלח לנו פאזלים מגרמניה...).

anuterhi

New member
יפה!

אולי האיכות נפגעת כשמרכיבים את הפאזל כמה פעמים?
הרי גם אני קיבלתי אותה משומשת.

נראה לי שהייצור פשוט לא היה משהו

או שהפאזל מתבלה עם השנים. לא באתי להתלונן חס וחלילה סתם ציינתי עובדה.

גם המזלות

הוא של רוונסבורגר והוא חדש מהבחינה שהוא הורכב בפעם הראשונה ובכל זאת האיכות שלו לא מעולה כמו שהיא אמורה להיות. במהלך ההרכבה, נאלצתי להדביק מס' חלקים שחלק מהתמונה נפרד מהתחתית וכמעט נקרע.

מממאיה35

New member
רק לציין ש..

אין כמו רוונסבורג.. הפאזל של המזלות נקנה לפני יותר מ- 6 שנים...

גם אני אוהבת אותם

ועדיין, אתמול פתחנו פאזל של HEYE ולהודות על האמת האיכות הרבה יותר טובה המפאזל של רוונסבורג אז שוב, אולי זה רק קרה בפאזל אחד אבל עובדה שיש עוד חברות ממש טובות, כמו למשל גם הפאזלים של סנסאאוט.

גם אני חושבת

הוא 1000 חלקים והאמת היא שכמו תמיד אחרי שסיימתי אותו אני חומדת אותו לעצמי אבל אעביר אותו הלאה...

היכן את קונה בד קנבס?

בחנויות של חומרי יצירה? מה סדר הגודל של מחיר לפאזל 1000 חלקים?

אני מאד אוהבת לתת פאזלים במתנה. כרגע אני מתלבטת איזה פאזל להרכיב לחברה בהריון לחדר תינוקות. אמנם יש עוד זמן עד שאזדקק למתנה עבורה, אבל אני מעדיפה שיהיה לי מוכן וכשיגיע הזמן רק למסגר.

אף פעם לא שמתי לב

שיש להם. אני אחפש גם כאן. יש כל מיני מידות או רק מידה אחת?
זה יכול להיות לי פתרון מאד נחמד למתנות שאני צריכה לתת.

בדקתי כאן היום

יש רק קטנים המידה הכי גדולה היא בערך חצי קרטון ביצוע והעלות 15 ש"ח.
היום הייתי בסנטר ולא ידעתי. זה ימתין לפעם הבאה כנראה או שאבדוק סניף אחר שלהם.

כן ו...

לא ממש. אני לא חסידה של קניונים (בלשון המעטה) וזה לא דחוף, אבל כשאהיה בסביבה. באיזה כיוון החנות נמצאת בסנטר?

למעלה