התקדמנו עוד שלב

התקדמנו עוד שלב

אני שמחה לספר שהיום ראינו דופק. עכשיו יורד לי האסימון ואני מתחילה לעכל שההריון הזה מתחיל להיות אמיתי. היה מדהים לשכב שם ולראות את השק עם הפעימות ולדעת שזה קורה אצלי סוף סוף. אז עדיין מלאה בחששות, עדיין מוכנה ודרוכה לספוג נפילה שאני מאוד מקווה שלא תגיע, אבל יחד עם זאת מתחילה להכיר בעובדה שאולי הסירה שלי מתחילה לצבור תאוצה. אני חותרת במרץ כבר קרוב ל-4 שנים. מתוכן שנה וחצי בטיפולים. אני יודעת, זה לא הרבה זמן במושגים של הפורום הזה למרות שהשנה וחצי האחרונה היתה מאוד קשה לי, כל יום ויום זכור לי. אני רוצה להודות לכל אחת ואחת כאן בבית הזה, על התמיכה, על האהדה, על הסימפטיה, על הכתפיים הרבות, הידיים המלטפות ועל תחושת השייכות שנתתן לי. לולא הבית החם שנתתן לי, הדרך היתה קשה יותר, קרה יותר, מייאשת יותר ואני באמת לא יודעת איך הייתי מצליחה לעבור את התקופה הזו בלעדיכן כאן. מאחלת לכל אחת ואחד מחברי הבית הזה להגיע לרגע הנכסף במהרה. ואם תרשו לי להישאר עוד מעט - אני עדיין לא מרגישה מוכנה לעזוב את הבית. שלכן, סיגל

מזל טוב על השלב

"סמך" יקרה לאט לאט תעברי את כל השלבים עד הלידה עם תינוק/ת מושלמ/ת בידים.

תולו

New member
מזל טוב על ה- ../images/Emo23.gif

מחמם את הלב לשמוע.

נועם@בת

New member
לא עוזבים כל כך מהר את הבית

שבי כאן קרוב לדלת השניה משמאל ותשמרי היטב על המפתח שפועם אצלך
. תתאמני על לפתוח את הדלת הדלת ולעבור לשם, מהר מאוד תגלי ששם יותר שווה (אפילוש אצלנו יותר כיף).
נועם

elad04

New member
סיגלי חמודה כיף לשמוע ולקרוא את

החוסן הנפשי שלך את ההצחלה שלך נשמה צלולה ורגישה יש לך מחזיקים אצבעות !

eti22

New member
מזל טוב../images/Emo23.gif

איזה יופי סיגלי איזה אושר לראות את מה שראית שימשיך להיות לך הריון מקסים אתי

14me

New member
יקירתי מזל טוב ../images/Emo65.gif

מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך , הריון קל עגול ויפה חיזקי ואימצי

למעלה