התקבלתי לגעתון!!!!

killerit1

New member
התקבלתי לגעתון!!!!

עכשיו הבעיה האמיתית... להחליט אם אני הולכת לגעתון או למסלול של סטודיו בי...

NeTa MuFlEtA

New member
התקבלת כבר , לא../images/Emo35.gif

עד שהתקבלת.. ברור שלגעתון.. לא
כל הכבוד

killerit1

New member
אני נוטה לגעתון

אבל עוד לא בטוחה 100% יש כל כך הרבה שיקולים

ליאנההה

New member
קודם כל, מזל טוב!

וסתם מתוך התעניינות.. מה השיקולים שלך? למה געתון עדיף על המסלול של סטודיו B? ומבין השניים, איזה אינטנסיבי יותר ונחשב טוב יותר?

killerit1

New member
השיקולים שלי..

נוגעים להרבה מאוד דברים מורים, טכניקה, איפה אני אהיה מרוצה יותר מבחינה מקצועית.. מעבר לזה, שיקולים של כסף, שיקולים של איכות חיים, זה פשוט חיים שונים לגמרי. זה לגור בקיבוץ בדירה, להיות עצמאי, מרוחק מהכל, אתה ממש חי שם וזהו.. או שזה לנסוע כל יום לת"א ועדיין לגור בבית, עם אפשרות לעבוד, ולחיות פה במרכז.. זה שני עולמות הפוכים... אני נוטה לגעתון כי אני פשוט חושבת שזה יותר מתאים לי, ויש בסטודיו-בי איזשהי פלצנות כזאת שקשה לי איתה... למרות שאני בטוחה שגם המסלול שם טוב. מבחינת רמה אני יודעת ששניהם ברמה גבוהה.. שניהם גם אינטנסיביים מאוד, נראה לי באותה מידה. אבל כשאתה גר במקום אז אתה מתעסק רק עם זה כי זה מה שיש, אולי זה מכניס אותך יותר לזה...

ליאנההה

New member
הבנתי.. תודה..

ואני מתארת לעצמי שהמסלול של סטודיו B הוא יותר יקר . . . (?) שיהיה לך בהצלחה במה שלא תבחרי.. 8)

ממליצה בחום על געתון!!!

מקום מקצועי כייפי מורים טובים ורמה גבוהה!!! פחות יקר מסטודיו בי ובתור קיבוצניקית אני אומרת לך שאת תהני מכל רגע של לגור בקיבוץ ממש כייף כזה ביתי שקט רגוע תכירי חבר'ה חדשים ובכלל לחיות בקיבוץ זה ממש כייף את תראי

killerit1

New member
רקדת שם..?

אני קצת פוחדת שאני לא אסתדר עם האנשים.. ראיתי מי היה באודישנים, בטוח אני אכיר אותם יותר..אבל לא יודעת- מוזר לי שזה האנשים שאני אחיה איתם את החיים שלי...

רקדנית14

New member
....

אני גרה בקיבוץ... וזה מממש תלוי איפה את גרה... וגעתון זה מקום חם שיקבל אותך בברכה... ולא תיהיה לך שום בעיה עם האנשים כי האנשים מאוד נחמדים... אני מניחה ששניהם בערך באותה רמה אז לכי למה שיהיה לך יותר קל להגיע ולא יעשה לך חיים קשיים נגיד אם את גרה בצפון וכל יום או מהשו כזה ליסוע לתל אביב זה מאוד קשה....

Only Dance

New member
במקומך הייתי בוחרת בגעתון ללא ספק

כי זה לחיות את הריקוד בכל רגע - הגשמת חלום מבחינתי. לדעתי לכי על זה... אם את מחפשת אינטנסיבי לא רק פיזי אלא גם נפשי זה הדבר. קאטי.

dance9

New member
אני לא רוצה להשמע ממש מטומטמת

אבל....... מה זה געתון?? מאיזה כיתה זה? (ט,י) זה בצפון??

lyrical

New member
בהצלחה

היי זו הודעה ראשונה שאני כותבת , שיהיה לך הרבה מזל טוב ואם את שואלת אותי הייתי הולכת לגעתון...

dancerit8

New member
קודם כל מזל טוב!!

אני במקומך הייתי הולכת על געתון.. ושאלה-את יודעת אם יש עוד מועד לאודישן לסדנא בגעתון? והאודישן לסדנה זה אותו אודישן ללהקה צעירה?

killerit1

New member
לפי מה שידוע לי..

זה היה המועד היחיד לאודישן בגעתון... ולא- זה לא אותו אודישן של הלהקה... האודישן של הקיבוצית 2 (הצעירה) מתקיים גם הוא בקיבוץ בגעתון ב23.4

ליאנההה

New member
אגב, אם כבר דיברת על האנשים שם...

אני מכירה 2 בנות שהולכות והן בערך הילדות הכי אחלה וחמודות שיש :) נראה לי שיהיו לך שם אנשים איכותיים!

למעלה