התקבלה לאומנות

התקבלה לאומנות

חברים,

הילדה התקבלה לאומנות גם בשנקר וגם בבצלאל. רציתי שדברים טובים יתחילו לקרות לה.....אתמול היא היתה אצלינו וגילתה שהגישה לבצלאל את הסרטון הלא נכון במבחני הקבלה. הילדה שלי, זאת עם התפרצויות הזעם הגיבה בצורה שפשוט הדהימה אותי. בשקט, בלי לחץ, כמובן שהיא היתה בהלם ותפסה את הראש אבל זאת לא אותה ילדה. וואו. בצלאל. שנה שעברה היא התקבלה על תנאי ובסוף לא הכניסו אותה אבל היא עשתה מכינת אומנות והצליחה. אנחנו ממש גאים בה. ירושלים זה מבאס אבל נראה לי שנצטרך לתת לה להחליט.

הקטנה התקבלה למופ"ת שזה גם מפליא ומשמח ומרגש והאמצעי מועד לעתודה ונלחם בשיניים על כל מבחן עיוני.

חברים, הולך ליהיות שמח....אני מרגישה כמו ברכבת הרים רק שאני לא הנהגת
.

ליום הזכרון, חג שמח ליום העצמאות....

ואו, כל הכבוד. כנראה היא באמת מוכשרת

תשמעי, למרות הכל היא הצליחה להתקבל - כנראה יש לה כוחות

תסמכי עליה

תודה. אני חייבת. אין ברירה. הגיע הזמן לשחרר

החבל קיים ורשת התמיכה אבל אני לא יכולה להחליט "עליה" יותר ולו רק בגלל שאין לי אומץ לקחת אחריות על חייה. זהו..תם עידן ואני מברכת על כך. תודה לכל מי שעזר לי לעבור את התקופות הקשות. מי שזוכר
היו הרבה כאלה.

adif11

New member
איזה יופי ! ברכות חמות לכם ולבנות

ובהצלחה לבן בבחינות.
מאוד משמח לקרוא הודעה כל כך שמחה ומלאת גאווה.

קשה להאמין עלי....אני יודעת. זה לא היה פשוט עם שני הגדולים

וגם במבט מפוכח לאחור אני חושבת שזה לא רק אנחנו. אין ספק שלשני הגדולים אופי מסויים שבשילוב עם האופי שלנו גרם להרבה חריקות.
&nbsp
הם הצליחו בזכותם. הם הצליחו בזכותינו, הם הצליחו "למרותינו" (אין מילה כזאת אני מניחה, אבל הפואנטה מובנת, נדמה לי
)
&nbsp
אה, ולא סיפרתי כלום על הכלב שלא רציתי. כן, יש לנו תינוק חדש במשפחה. בן שלושה חודשים והוא כל כך מזכיר לי את הבן.....שניהם זקוקים "לאילוף". לשניהם אומאים "לא" ו"די" והם לא מפסיקים.

אימם

New member
כל הכבוד!!!

איזו נחת ואיזה כיף
תהני ותודה ששיתפת
יש פירות להשקעה שלך!

תודה. אבל לא מגיע לי קרדיט....עשית כל מה שניתן

להניא אותה מזה. ללא הצלחה. אם היא תצליח בחיים זה יהיה בזכותה.

תודה. יש הרבה שמחה על עצם ההכרה בה

והרבה דאגה גם. משתדלים להנות מהרגע.

למעלה